Je bromfietsrijbewijs halen? Bij ons kun je al starten vanaf je 15e!

Hoe? Met eerst 2 lessen op de simulator. Op deze manier kun jij je veilig, effectief en goedkoper, supergoed voorbereiden op het zelfstandig rijden op de openbare weg! Na deze simulator-lessen stap je zo op de bromfiets en weet jij al wat je moet doen op diverse kruispunten, rotondes, met het overige verkeer en ken jij al het gewenste kijkgedrag.

Met het gebruikt van de simulator tijdens je rijopleiding, start jij dus met grote voorsprong aan de praktijk!
Ook heb jij op deze manier een veel grotere kans om in 1x te slagen! Hoe fijn is dat!

Wil je liever geen gebruik maken van de simulator, dan kan dit natuurlijk gewoon! De opleiding bestaat dan uit uitsluitend bromfietslessen op de openbare weg. Beide pakketten staan vermeld in onze prijslijst.

Voor meer informatie:https://rijschoolhartel.nl/bromfiets-dagopleiding/