Je bent hier:

De Rijsimulator

Starten met je autorijlessen vanaf 16 jaar! Dat kan bij Hartel Rijopleidingen! Jouw rijopleiding start met rijlessen op de rijsimulator. Deze bootst zowel de auto, de verkeerssituaties als de aanwezigheid van het overige verkeer na. Trainen op een rijsimulator, net als Max Verstappen, is goedkoop, milieuvriendelijk, veilig en bewezen effectief! Zo bouw je stap voor stap, in een veilige, rustige omgeving je basisvaardigheden voor het autorijden op. Denk hierbij aan je voertuigbeheersing, toepassen van de voorrangsregels en het kijkgedrag. Tevens wordt je door een positief kritische virtuele instructeur begeleid. En door de leerstijltest welke wij je aanbieden, krijg jij ook nog eens een duidelijk en passend advies voor de aanvullende rijlessen in de lesauto! Op deze manier start jij je autorijlessen op de openbare weg al met een duidelijke voorsprong en resulteert de rijopleiding inclusief de lessen op de rijsimulator ook nog eens in een 30% hogere slagingskans!

Voordelen van de rijsimulator

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat rijles in een simulator een geschikt alternatief is voor de rijles in een lesauto. Dit onderzoek is uitgevoerd door de Technische Universiteit Delft. Hierbij is gekeken naar de prestaties van de rijsimulator leerlingen ten opzichte van de ervaringen van de rij-instructeurs en hun leerlingen. Uit het onderzoek blijkt dat het volgen van rijlessen in een rijsimulator veel voordelen heeft. We zetten deze voordelen voor je op een rijtje.

  • Kijkgedrag, bediening en reactie worden vastgelegd en geanalyseerd.
  • De eerste rijlessen vinden plaats in een virtuele omgeving, je ervaart verkeersdrukte zonder de spanning dat er iets mis kan gaan.
  • Moeilijke situaties kunnen zo vaak als nodig is herhaald worden.
  • Je ontwikkelt een betere gevaarherkenning, wat weer verband houdt met een lager ongevallenrisico na het behalen van het autorijbewijs.
  • Vanwege 100% effectieve lestijd zijn16 lessen van 30 minuten in een simulator net zo effectief als 16 rijlessen van 60 minuten op de openbare weg.
  • Het tarief van de rijsimulator lessen ligt een stuk lager, je kunt daarom tot een paar honderd euro besparen, dus goedkoper.
  • Met een rijopleiding inclusief simulatorlessen heb je een 30% hogere slagingskans
  • Middels de rijstijltest een duidelijk en passend advies voor de aanvullende rijlessen in de lesauto.

Ben je niet bekend met de rijsimulator, dan behoort een gratis proefles tot de mogelijkheden.  Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak!

Rijles op simulator Harderwijk en Zeewolde
IMG_8905
IMG_0607

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 29 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

[recaptcha size:normaal]

Testimonials