Je bent hier:

Auto Simulator

Rijles in een rijsimulator is een zeer geschikt en voordelig alternatief voor de rijles in een lesauto, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door Technische Universiteit Delft in samenwerking met rijsimulatorproducent Green Dino. De belangrijkste conclusie uit hun rapport is misschien wel dat de rijsimulator een economisch voordeel biedt voor zowel de rijschoolhouder als de leerling en nemen de vooroordelen weg.

Voordelen simulator:

  • Veel goedkoper

De eerste 8 uur van de rijopleiding kan plaatsvinden op een rijsimulator met virtuele instructeur. De kosten liggen aanzienlijk lager dan die van de lesauto.

  • Duidelijk en passend advies voor de aanvullende rijlessen in de lesauto

Het gedrag van leerlingen in de rijsimulator en op de weg is vergelijkbaar. Leerlingen leren de basis rijprocedures in de rijsimulator goed aan.

  • 100% effectieve lestijd

De simulator is al heel normaal en wordt al jaren gebruikt in de luchtvaartopleidingen, bij defensie, bij rijopleidingen voor politie/brandweer/ambulance en in de autosport, denk hierbij aan Max Verstappen

Rijles op simulator Harderwijk en Zeewolde
  • 30% hogere slagingskans, lager ongevallenrisico

Dit is te behalen doordat er efficiënter en gestructureerder kan worden opgeleid en er een beter rapport van de capaciteiten van de kandidaat kan worden overlegd

  • Milieuvriendelijker

De rijsimulator levert een positieve bijdrage aan het milieu door een reductie van de CO2-uitstoot.

 

Goed, goedkoop, snel, efficiënt en bewezen opleiden met een 30% hogere slagingskans! Wie wil dit nu niet!

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 29 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

Testimonials