Je bent hier:

Auto theorie halen

Je rijbewijs halen is een mooi moment in je leven. Met het roze pasje in je zak ben je ineens niet meer afhankelijk van bijvoorbeeld je ov chipkaart. Om je rijbewijs in ontvangst te mogen nemen zal je een theorie en praktijk examen moeten halen. Wil je starten met je rijopleiding? Dan is Hartel Rijopleidingen echt iets voor jou! Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Auto theorie halen: wacht niet te lang

Het behalen van een theoriecertificaat wordt vaak als “minder leuk” ervaren, maar is een belangrijke basis voor het vervolg van je rijopleiding. Zo heb je er tijdens je praktijklessen veel baat bij wanneer jij je theoriecertificaat al hebt behaald. Wanneer jij de borden kunt lezen en begrijpt wat er in het verkeer van je verwacht wordt kun jij beter reageren tijdens rijlessen en verder vooruit kijken. Meestal mag je al wel starten met je praktijklessen voordat je het theoriecertificaat binnen hebt, maar om het praktijkexamen af te leggen moet je het theoriecertificaat op zak hebben.

Wij raden altijd aan direct te starten met je theorie. Dan heb je dat alvast gehad en je hebt er dus voordeel van tijdens de rijlessen.

Het behalen van het theoriecertificaat is een vereiste voor het behalen van het autorijbewijs. Wil je direct beginnen met de rijlessen? Wacht dan niet te lang met je theorie-examen. Het theoriecertificaat blijft 1,5 jaar geldig en de opgedane kennis kun je goed gebruiken tijdens de rijlessen! Om je theorie examen te reserveren zijn er twee mogelijkheden: via de rijschool of via het CBR

Theorie-examen CBR met theorieleermiddelen uit de webshop van rijschool Hartel Harderwijk en Zeewolde

Auto theorie halen: voorbereiding

Om je goed voor te bereiden is het belangrijk dat je de juiste theorie leermiddelen hebt. Bekijk in onze webshop de theorie leermiddelen die wij aanbieden. Wij verkopen theorieboeken, online examentrainingen en internet-opleidingen. Kom je er even niet uit? Neem dan contact met ons op d.m.v. WhatsApp, app je vraag en eventueel de bijbehorende foto en wij helpen je met een duidelijke uitleg. Op deze manier hopen wij je gedurende het gehele proces te kunnen helpen en ondersteunen. Bekijk onze webshop en kies het product dat het beste bij je past.

Voor online producten ontvang je direct via de e-mail je inlogcode. Je kunt dus meteen beginnen met leren! Wacht niet langer en bereid je goed voor!

Ruim 30jaar toonaangevend in rijopleidingen

Hartel Rijopleidingen

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Ruim 30 jaar ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool in Harderwijk en Zeewolde, die al sinds 1989 garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool voor al jouw rijlessen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Erkend Bovag en KNMV rijschool

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Snel je rijbewijs halen

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs (BE) of scooterrijbewijs!

Contactformulier:    What is 2 x 7


      Hoeveel is 3 + 9