Je bent hier:

Auto theorie halen

Je rijbewijs halen is een mooi moment in je leven. Met het roze pasje in je zak ben je ineens niet meer afhankelijk van bijvoorbeeld je ov chipkaart. Om je rijbewijs in ontvangst te mogen nemen zal je een theorie en praktijk examen moeten halen. Wil je starten met je rijopleiding? Dan is Hartel Rijopleidingen echt iets voor jou! Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Auto Theorie halen: wacht niet te lang

Het behalen van het theoriecertificaat is een vereiste voor het behalen van het autorijbewijs. Wil je direct beginnen met de rijlessen? Wacht dan niet te lang met je theorie examen. Het theoriecertificaat blijft 1,5 jaar geldig en de opgedane kennis kun je goed gebruiken tijdens de rijlessen! Om je theorie examen te reserveren zijn er twee mogelijkheden: via de rijschool of via het CBR

klassikale theorie Harderwijk en Zeewolde

Auto Theorie halen: voorbereiding

Je auto theorie kan je gemakkelijk thuis voorbereiden. Om dit goed te kunnen doen, heb je natuurlijk wel de juiste leermiddelen nodig. Bekijk in onze webshop leermiddelen die wij, van Hartel Rijopleidingen, aanbieden. Hier vind je theorieboeken, online examentrainingen en internetopleidingen voor je auto-, motor, en bromfietsrijbewijs. Bezoek onze webshop en kies het product dat het beste bij je past. Voor online producten ontvang je direct via de e-mail je inlogcode. Je kunt dus meteen beginnen met leren! Wacht niet langer en bereid je goed voor!

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 29 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

Testimonials