Je bent hier:

Autorijbewijs

Je rijbewijs halen is een belangrijk moment in je leven. Met het roze pasje in je zak ben je ineens niet meer afhankelijk van bijvoorbeeld je ov chipkaart. Wil je starten met je rijopleiding? Dan is Hartel Rijopleidingen echt iets voor jou! Hartel Rijopleidingen in al ruim 29 jaar actief en kan zichzelf, door al haar ervaring en voortdurende bijscholing, een kwalitatief goede rijschool noemen! Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wil jij je autorijopleiding bij ons volgen schrijf je dan in via het inschrijfformulier!

Autorijbewijs: waarom Hartel Rijopleidingen?

Wanneer je op zoek bent naar een goede rijschool, dan is het belangrijk dat je kijkt of een rijschool is aangesloten bij een branche-organisatie. Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool! En dat wij net ietsje meer voor je doen, zal steeds duidelijker worden. Laat jezelf vrijblijvend door ons adviseren.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde
Autorijles, rijles, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Autorijbewijs: prijslijst

De prijzen voor je rijopleiding zijn afhankelijk van hoeveel lessen je nodig hebt. Wij van Hartel Rijopleidingen hebben eerlijke en betrouwbare rijinstructeurs in dienst die allen een eerlijk advies zullen geven over hoeveel rijlessen je hoogstwaarschijnlijk nodig hebt om je voor te bereiden op het examen.

Houdt er rekening mee dat je, voor het behalen van je rijbewijs, minimaal de volgende kosten hebt:

– Rijlespakket en praktijkexamen
– Theorie examen en theorie leermiddelen
– Gezondheidsverklaring

Bekijk hier het overzicht van de prijzen.

Autorijlessen: de mogelijkheden en eisen

1) Rijles pakketten

Wanneer je voor je autorijbewijs gaat dan heb je verschillende mogelijkheden. Zo kan men kiezen voor een spoedopleiding en voor een gewone rijopleiding. Bij een spoedopleiding heb je binnen no time je rijbewijs. Bij de reguliere rijopleiding duurt dit langer.

Een andere mogelijkheid is om al op je 17de je rijbewijs te halen. Dit kan door de rijlessen die wij aanbieden voor mensen met een leeftijd vanaf 16,5 jaar. Het zogenaamde 2todrive.

Bekijk hier onze voordelige lespakketten! Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald!

2) Auto theorie

Naast het praktijkexamen is het theorie examen ook erg belangrijk. Het behalen van het theoriecertificaat is een vereiste voor het behalen van het autorijbewijs. Wil je direct beginnen met de rijlessen, wacht dan niet te lang met je theorie. Het theoriecertificaat blijft 1,5 jaar geldig en de opgedane kennis kun je goed gebruiken tijdens de rijlessen.

3) Tussen Tijdse Toets

Ook bieden wij de Tussen Tijdse Toets aan. Door middel van de TTT kan jij je goed voorbereiden voor het praktijkexamen. De Tussen Tijdse Toets wordt ook wel een proefexamen genoemd. Het proefexamen wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Wanneer je de bijzondere verrichtingen op de Tussen Tijdse Toets hebt gehaald, krijg je hier vrijstelling voor op je eerste praktijkexamen.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jou graag bij het halen van je autorijbewijs!

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 29 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Gecertificeerd

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!    What is 1 x 1


      Hoeveel is 5 x 2


      Testimonials