Je bent hier:

Autorijles regulier

Als je geen haast hebt met het behalen van je autorijbewijs dan is de reguliere rijopleiding een aanrader. Bij deze methode werk je met 1 of 2 autorijlessen per week, op het moment dat het jou het beste uitkomt, naar het examen toe. Het plannen van de autorijlessen wordt aangepast aan je eigen wensen. De rijlessen worden, met uitzondering van de zondag, op alle dagen gegeven. Je kunt zowel overdag als in de avonduren lessen. Bereid je goed voor en geniet van de voordelen van onze kwalitatieve rijlessen! Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Autorijles Regulier: tips

Bij deze rijopleiding heb je de vrijheid om zelf je rijlessen in te delen. Toch is het verstandig om er rekening mee te houden dat continuïteit een belangrijk aspect is. Les regelmatig, dus minimaal een of twee keer in de week. Verder raden wij aan om gebruik te maken van de tussentijdse toets. Een aantal voordelen van de tussentijdse toets is dat jij al een keer kennis gemaakt hebt met het CBR, vrijstelling kunt verdienen voor je bijzondere verrichtingen en de mogelijkheid hebt om extra autorijlessen bij te kopen indien de toets niet gaat zoals je gehoopt had. Een echte aanrader dus!

Autorijles, rijles, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Autorijles Regulier: examens

Om uiteindelijk je rijbewijs te halen is het belangrijk dat je de auto theorie examen hebt gehaald en de auto praktijkexamen. Het theorie examen kan je reserveren via de rijschool of via het CBR.

Het praktijkexamen wordt aangevraagd in overleg met de instructeur zodra jij een bepaald niveau hebt bereikt. Tijdens het rijexamen gaat de instructeur desgewenst met jou mee, zodat hij kan zien hoe het rijexamen verloopt. De instructeur heeft echter geen invloed op de uitslag van het rijexamen.

 

Autorijles Regulier: Prijzen

De prijzen voor de reguliere autorijlessen verschillen per pakket. Wil je advies over welk pakket het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten over de prijzen van de pakketten of het theorie examen. Neem dan gerust een kijkje op onze prijzenpagina.

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 28 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Gecertificeerd

Een erkend BOVAG rijschool is met een KNMV gediplomeerde motorinstructeur. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!    What is 6 x 4


      Hoeveel is 1 x 6


      Testimonials