Haal je autorijbewijs met Rijschool Hartel!

Je rijbewijs halen is een belangrijk moment in je leven. Met het roze pasje in je zak ben je ineens niet meer afhankelijk van bijvoorbeeld je ov chipkaart of je ouders. Wil je starten met je rijopleiding? Dan is Hartel Rijopleidingen echt iets voor jou! Hartel Rijopleidingen in al ruim 29 jaar actief en kan zichzelf, door al haar ervaring en voortdurende bijscholing, een kwalitatief goede rijschool noemen! Neem direct contact op om een proefles in te plannen. (Gratis bij afname lespakket!)

Vraag direct een proefles aan!
  • Gratis proefles bij afname lespakket!
  • In je eigen tempo autorijlessen volgen
  • Spoedopleiding 10/15 dagen
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • BOVAG-lid en KNMV-gediplomeerd
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8,8!

ACTIE AUTORIJOPLEIDING!
BASISPAKKET NU €1065,-

Schrijf je nu in!

Waarom Rijschool Hartel?

Wanneer je op zoek bent naar een goede rijschool, dan is het belangrijk dat je kijkt of een rijschool is aangesloten bij een branche-organisatie. Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool! En dat wij net ietsje meer voor je doen, zal steeds duidelijker worden. Laat jezelf vrijblijvend door ons adviseren.

Ervaring

Wij zitten al meer dan 29 jaar in het vak en hebben dus een uitgebreide ervaring in het geven van autorijlessen. Wij komen onze afspraken na en streven naar de hoogste kwaliteit, waardoor we zijn uitgegroeid tot een zeer betrouwbare motorrijschool.

KNMV-gediplomeerd

De Koninklijke Nederlandse Motorrijdersvereniging heeft een eigen keurmerk als het op instructeurs en motorrijlessen aankomt: de KGI (KNMV-gediplomeerde Instructeur). Hiermee tonen wij aan dat we kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde motorinstructeurs hebben.

Gemiddeld beoordeeld met een 8,8!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8. Daarnaast beveelt 99% van onze klanten ons aan! Dit zijn cijfers waar we erg trots op zijn en die aantonen dat we inderdaad voor de allerbeste kwaliteit van jouw autorijlessen gaan.

BOVAG-lid

Wij zijn een erkend BOVAG-lid, wat betekent dat we gegarandeerd een goede en betrouwbare rijschool zijn. De instructeurs worden periodiek gecheckt en bijgeschoold en hebben altijd een VOG. (Verklaring omtrent gedrag).

Efficiëntie

Wij zorgen voor een degelijke en dynamische opbouw van de autorijlessen, waarbij we rekening houden met jouw gewenste tempo. Zo haal jij op een leuke, vlotte en efficiënte manier jouw autorijbewijs.

Begrip in de regio

Omdat we al jarenlang actief zijn en al talloze mensen hebben geholpen met autorijlessen en het behalen van hun autorijbewijs, zijn we een begrip in de regio. Wij zijn dé betrouwbare autorijschool in Zeewolde, Harderwijk, Hierden, Ermelo, Biddinghuizen, Nunspeet en omstreken.

Wat klanten van ons vinden

Wij zijn behoorlijk trots op onze klanttevredenheid. We worden gemiddeld namelijk beoordeeld met een 8,8 en maar liefst 99% van onze klanten beveelt een rijopleiding bij Rijschool Hartel aan! Wil je zelf lezen wat onze klanten van ons vinden? Bekijk dan al onze reviews op Klantenvertellen.

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Autorijles voordelige lespakketten

Ook graag starten met jouw rijopleiding? En dan vooraf weten waar je aan toe bent, qua planning en duur? Financiële zekerheid hebben, in zin van, vooraf weten wat je kwijt bent? Kies dan uit één van onze voordelige lespakketten en vul deze desgewenst aan met een een tussentijdse toets of citytrip.

Wil je graag, voordat jij een keuze maakt, eerst een proefles? Dat kan. Besluit je hierna tot het volgen van een rijopleiding bij onze rijschool, dan is deze proefles helemaal gratis!

 

BASIS: € 1065,- BETER: € 1290,- BEST: € 1515,-
√ Gratis proefles bij pakket √ Gratis proefles bij pakket √ Gratis proefles bij pakket
√ 20 uur rijles √ 25 uur rijles √ 30 uur rijles
√ 1 Praktijkexamen CBR √ 1 Praktijkexamen CBR √ 1 Praktijkexamen CBR
√ Rijles is 60 min.geen 50! √ Rijles is 60 min.geen 50! √ Rijles is 60 min.geen 50!
√ Betaling in 2 termijnen √ Betaling in 2 termijnen √ Betaling in 2 termijnen
√ Tanken, parkeergarage √ Tanken, parkeergarage √ Tanken, parkeergarage
√ Meerijden met rijles
door ouder/verzorger
√ Meerijden met rijles
door ouder/verzorger
√ Meerijden met rijles
door ouder/verzorger
√ Vaste rijinstructeur √ Vaste rijinstructeur √ Vaste rijinstructeur
√ Rookvrije lesauto √ Rookvrije lesauto √ Rookvrije lesauto


Tussentijdse toets CBR: €165,-

Citytrip, 3u rijles in een vreemde stad: € 125,-

Prijslijst

Proefles 60 minuten (Gratis bij afname lespakket!) 35,-
Pakket Basis 1065,-
Pakket Beter 1290,-
Pakket Best 1515,-
Extra (losse) autorijlessen per 60 minuten 46,50
5 daagse rijopleiding 1725,-
10 of 15 daagse rijopleiding 1655,-
Tussentijdse toets 165,-
Praktijkexamen/herexamen 250,-
Meerprijs Faalangst examen 75,-
Meerprijs BNOR examen 50,-
Theorie examen gereserveerd via de rijschool 39,50
Theorie leermiddelen zie onze theorie-webshop (Homepage)
Eénmalige kosten:
Gezondheidsverklaring, invullen en betalen op: www.cbr.nl 37,80
Bovag Garantiefonds (BGF, financiële verzekering) 2,75
Op al onze opleidingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Genoemde prijzen zijn in euro, incl. 21% BTW of 0% BTW voor CBR producten en onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen, 01-12-2018.

Autorijles: mogelijkheden en eisen

1) Rijles pakketten

Wanneer je voor je autorijbewijs gaat dan heb je verschillende mogelijkheden. Zo kan men kiezen voor een spoedopleiding en voor een gewone rijopleiding. Bij een spoedopleiding heb je binnen no time je rijbewijs. Bij de reguliere rijopleiding duurt dit langer.

Een andere mogelijkheid is om al op je 17de je rijbewijs te halen. Dit kan door de rijlessen die wij aanbieden voor mensen met een leeftijd vanaf 16,5 jaar. Het zogenaamde 2todrive.

Bekijk hier onze voordelige lespakketten! Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald!

2) Auto theorie

Naast het praktijkexamen is het theorie examen ook erg belangrijk. Het behalen van het theoriecertificaat is een vereiste voor het behalen van het autorijbewijs. Wil je direct beginnen met de rijlessen, wacht dan niet te lang met je theorie. Het theoriecertificaat blijft 1,5 jaar geldig en de opgedane kennis kun je goed gebruiken tijdens de rijlessen.

3) Tussen Tijdse Toets

Ook bieden wij de Tussen Tijdse Toets aan. Door middel van de TTT kan jij je goed voorbereiden voor het praktijkexamen. De Tussen Tijdse Toets wordt ook wel een proefexamen genoemd. Het proefexamen wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Wanneer je de bijzondere verrichtingen op de Tussen Tijdse Toets hebt gehaald, krijg je hier vrijstelling voor op je eerste praktijkexamen.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jou graag bij het halen van je autorijbewijs!

Gezondheidsverklaring, machtiging en DigiD

1) Gezondheidsverklaring

Voordat er een rijexamen aangevraagd kan worden dient iedere kandidaat een gezondheidsverklaring in te vullen op www.cbr.nl. Daarop staan een aantal vragen over je gezondheid, welke weer belangrijk zijn voor de verkeersveiligheid!

Heb je twijfels, dan is het belangrijk om dit formulier bij het begin van je rijopleiding in te vullen. Het kan namelijk voorkomen, dat het CBR een arts om advies moet vragen. En dat kost tijd. Wacht daarom niet tot het laatst moment!

2) Machtiging

Om dan het praktijkexamen daadwerkelijk voor jou aan te kunnen vragen, moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doet je middels een machtiging. Voordeel hiervan is dat jij direct een e-mail ontvangt wanneer wij een praktijkexamen of toets voor jou hebben gereserveerd, verplaatst of geannuleerd. Om ons te kunnen machtigen, heb jij ons rijschoolnummer en jouw DigiD nodig.

3) DigiD

Nog geen DigiD? Vraag hier dan je DigiD gratis aan, schrijf je gebruikersnaam op en binnen 5 dagen heb jij hem in huis!

Theorie halen

Om je autorijbewijs in ontvangst te mogen nemen, zal je zowel een theorie- als een praktijkexamen af moeten leggen. Wij kunnen je ook helpen met je theorie-examen. Wij verkopen theorieboeken, online examentrainingen en internet-opleidingen. Bekijk onze webshop voor de leermiddelen!

Neem contact met ons op!

Hartel Rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 28 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Een erkend BOVAG rijschool is met een KNMV gediplomeerde motorinstructeur. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!