Je bent hier:

Bromfiets (dag)opleiding

Voor het verkrijgen van je scooter/bromfietsrijbewijs moet je zowel slagen voor het theorie- als praktijkexamen. Zodra jij in het bezit van jouw theoriecertificaat voor de bromfiets èn 16 jaar bent kun jij starten met de praktijklessen. Doordat onze zeer ervaren motorinstructeurs ook de bromfietsopleidingen verzorgen en wij maar met maximaal 2 kandidaten tegelijk lessen, is het mogelijk om deze rijopleiding te doen in slechts 1 dag!

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wil jij je bromfietsopleiding bij ons volgen schrijf je dan in via het inschrijfformulier!

Bromfietsrijbewijs-1DAG : praktijkexamen

Het praktijkexamen duurt in totaal ongeveer 45 minuten. Tijdens het examen word je beoordeeld op verkeersdeelneming op de openbare weg. Belangrijk is dus hoe je reageert op het overige verkeer en of jij de situatie meester bent. Kortom, je moet voldoende in huis hebben om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te kunnen nemen.

Een examen voor de bromfiets, snorfiets of scooter leg je af op een scooter/bromfiets. Daarnaast is er een apart examen voor de brommobiel. Als je geslaagd bent mag je met het rijbewijs bromfiets óók brommobiel rijden. Indien je slaagt voor het brommobielexamen mag je alleen brommobiel rijden!

Bekijk onze prijzen hier voor de rijlessen hier.

6263818a
Bromfietsrijles Harderwijk en Zeewolde

Bromfietsrijbewijs-1DAG: let op!

Denk eraan; tijdens de bromfietsrijlessen dien jij jouw theoriecertificaat en legitimatie altijd bij je te hebben en een goedgekeurde bromfietshelm te dragen. Tevens is het aan te raden dat je kleding je armen en benen bedekken en je goed beschermen tegen de weersomstandigheden. Ben je niet zelf in het bezit van bijvoorbeeld een helm, dan hebben wij deze altijd in bruikleen!

 

Bromfietsrijbewijs-1DAG: is een brommerrijbewijs verplicht?

Als je al een geldig Nederlands autorijbewijs (categorie B) of motorrijbewijs (categorie A) hebt, hoef je geen apart bromfietsrijbewijs (categorie AM) te hebben. Je moet dat auto- of motorrijbewijs wel bij je hebben als je met een bromfiets, snorfiets of brommobiel rijdt. Als het rijbewijs A of B om medische redenen niet langer geldig is bestaat de mogelijkheid om in het bezit te blijven of te komen van een rijbewijs AM. Hiermee kan men een brommobiel (blijven) besturen. Informatie hierover geeft de afdeling Burgerzaken van de gemeente.

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 29 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

Testimonials