Je bent hier:

Bromfiets (dag)opleiding

Zodra jij in het bezit van jouw theoriecertificaat voor de bromfiets èn 16 jaar bent kun jij starten met de praktijklessen. Doordat onze zeer ervaren motorinstructeurs ook de bromfietsopleidingen verzorgen en wij maar met maximaal 2 kandidaten tegelijk lessen, is het mogelijk om deze rijopleiding te doen in slechts 1 dag! Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wil jij je bromfietsopleiding bij ons volgen schrijf je dan in via het inschrijfformulier!

Bromfiets (dag)opleiding: Ons aanbod

Wij van Hartel Rijopleidingen bieden een voordelig bromfietspakket aan!

BROMFIETS ACTIE  € 299,-

√ Incl. 4 rijlessen van 60 minuten
√ Incl. praktijkexamen

Kosten zoals die van het Bovag Garantiefonds, theorie, losse rijlessen en herexamen zijn niet in het pakket inbegrepen. Bekijk de prijzen hier.

6263818a

Door onze centrale locatie in Harderwijk, in het examengebied en maar 5 min. vanaf het CBR, geen reistijd in je rijlessen! Dat betekent dat je niet vanuit een ander dorp of stad tijdens je bromfiets lessen, naar het examengebied hoeft te rijden. En omdat wij maar met 2 kandidaten tegelijk lessen, meer effectiviteit van je lesuren!  Iedere les wordt dus 100% benut!

Bromfiets (dag)opleiding: let op!

Denk eraan; tijdens de bromfietsrijlessen dien jij jouw theoriecertificaat en legitimatie altijd bij je te hebben en een goedgekeurde bromfietshelm te dragen. Tevens is het aan te raden dat je kleding je armen en benen bedekken en je goed beschermen tegen de weersomstandigheden. Ben je niet zelf in het bezit van bijvoorbeeld een helm, dan hebben wij deze altijd in bruikleen!

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 29 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

Testimonials