Je bent hier:

Bromfietsrijbewijs-1DAG

Je bromfietsrijbewijs halen? Starten kan bij ons al vanaf je 15e!

Bij ons kun je al vóór je 16e verjaardag en zonder theoriecertificaat starten met jouw bromfietsopleiding! Hoe? Met eerst 2 lessen rijtraining op onze simulator. Op deze manier kun jij je veilig, effectief en goedkoper, supergoed voorbereiden op het zelfstandig rijden op de openbare weg! Na deze simulator-lessen stap jij zo op de bromfiets en weet jij al wat je moet doen op diverse kruispunten, rotondes, met het overige verkeer en ken jij het gewenste kijkgedrag.

Met het gebruik van de simulator tijdens je rijopleiding, start jij dus met grote voorsprong aan de praktijk! 1 simulator-les staat nl gelijk aan 1 uur bromfiets-rijles op de openbare weg, dit doordat de les 100% effectief is!! Ook heb jij op deze manier een veel grotere kans om in 1x te slagen! Hoe fijn is dat!

Na de simulator-lessen kun jij, wanneer je in het bezit van jouw theoriecertificaat voor de bromfiets èn 16 jaar bent starten met de praktijklessen. Je kunt kiezen uit een dagopleiding, die bestaat uit 4 uur praktijkles op de openbare weg afgesloten met een praktijkexamen bij het CBR of uit een deelopleiding die bestaat uit 2 dagen van 2 uur praktijkles op de openbare weg, met op de 2e dag aansluitend het praktijkexamen bij het CBR.

Wil je liever geen gebruik maken van de simulator, dan kan dit natuurlijk gewoon! De opleiding bestaat dan uit uitsluitend bromfietslessen op de openbare weg. Beide pakketten staan hieronder vermeld.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wil jij je bromfietsopleiding bij ons volgen schrijf je dan in via het inschrijfformulier!

6263818a
Bromfietsrijles Harderwijk en Zeewolde

Bromfiets (dag)opleiding: Ons aanbod

Wij van Hartel Rijopleidingen geven jou de keuze uit 2 voordelige bromfietspakketten. Zo is er altijd een opleiding welke bij jou past!

BROMFIETS ACTIE incl. SIMULATOR  € 345,-

Incl. 2 lessen rijtraining simulator, hierdoor hogere slagingskans, Incl. 4 rijlessen openbare weg, Incl. praktijkexamen CBR

BROMFIETS ACTIE  € 299,-

Incl. 4 rijlessen openbare weg, Incl. praktijkexamen CBR

Kosten zoals die van het Bovag Garantiefonds, theorie, losse rijlessen en herexamen zijn niet in het pakket inbegrepen. Bekijk de prijzen hier.

Ook niet onbelangrijk! Door onze centrale locatie in Harderwijk, in het examengebied en maar 5 min. vanaf het CBR, heb jij geen “reistijd” in je rijlessen! Dat betekent dat je niet vanuit een ander dorp of stad tijdens je bromfiets lessen, naar het examengebied hoeft te rijden. Onze bromfietsrijlessen worden gegeven door KNMV gediplomeerde motorinstructeurs en omdat wij maar met maximaal 2 kandidaten tegelijk lessen, heb jij meer effectiviteit van je lesuren!  Iedere les wordt dus 100% benut!

Bromfiets (dag)opleiding: let op!

Denk eraan; tijdens de bromfietsrijlessen dien jij jouw theoriecertificaat en legitimatie altijd bij je te hebben en een goedgekeurde bromfietshelm te dragen. Tevens is het aan te raden dat je kleding je armen en benen bedekken en je goed beschermen tegen de weersomstandigheden. Ben je niet zelf in het bezit van bijvoorbeeld een helm, dan hebben wij deze altijd in bruikleen!

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 29 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

[recaptcha size:normaal]

Testimonials