Je bent hier:

Bromfiets theorie halen

Je bromfiets rijbewijs halen is een mooi moment in je leven. Wanneer je wilt beginnen met het rijden op een bromfiets zal je zowel een theorie- als praktijkexamen moeten afleggen. Pas wanneer je voor je theorie bent geslaagd en 16 jaar bent, kun je starten met je bromfietslessen. Wil je starten met je bromfietslessen? Dan is Hartel Rijopleidingen echt iets voor jou! Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Bromfiets Theorie halen: wacht niet te lang

Wil je beginnen met je bromfietslessen dan zal je eerst je bromfiets theorie moeten halen. Wanneer je 15,5 jaar bent kan je met je theorie examen beginnen. De minimale leeftijd voor de bromfiets rijlessen en het praktijkexamen is 16 jaar. Dus wil jij op je 16de kunnen rondrijden op je bromfiets? Wacht dan niet te lang en vraag je bromfiets theorie aan! Om je bromfiets theorie examen te reserveren zijn er twee mogelijkheden: via de rijschool of via het CBR.

Theorieles Harderwijk en Zeewolde

Bromfiets Theorie halen: voorbereiding

Om je bromfiets theorie voor te bereiden is het belangrijk dat je de juiste leermiddelen hebt. Bekijk in onze webshop de leermiddelen die wij aanbieden. Op deze manier hopen wij je gedurende het gehele proces te helpen en te ondersteunen. In onze webshop vind je theorieboeken, online examentrainingen en internetopleidingen voor je bromfietsrijbewijs. Bekijk onze webshop en kies het product dat het beste bij je past. Voor online producten ontvang je direct via de e-mail je inlogcode. Je kunt dus meteen beginnen met leren! Wacht niet langer en bereid je goed voor!

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 29 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

Testimonials