Fotoalbum

Je bent hier:

Staat jouw foto er al tussen?

In het fotoalbum komen de foto’s van alle leerlingen te staan die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Of het nou voor de brommer, auto, auto met aanhanger of motor is, wij zullen ervoor zorgen dat je gemakkelijk met al je vrienden en vriendinnen kan delen dat jij geslaagd bent voor jouw rijbewijs.

Wil jij hier straks ook tussen staan?

Vraag dan een proefles aan om te zien hoe je onze rijlessen vindt! Wij gaan er dan samen voor zorgen dat jij binnenkort ook bij ons op de foto als gelaagde komt!

Recentelijk afgereden en jouw foto staat er niet tussen?

Het kan even duren voordat jouw foto online staat. Maar wanneer hij op onze website staat kun je hem delen met al jouw vrienden op jouw favorieten sociale netwerken.

Hartel Rijopleidingen

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 32 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Gecertificeerd

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

    Hoeveel is 6 + 7