Je bent hier:

Gezondheidsverklaring, machtiging en DigiD

Wanneer je rijexamen wilt gaan doen is het van belang dat je een gezondheidsverklaring hebt afgelegd, een machtiging hebt gedaan en een DigiD hebt. Wij van Hartel Rijopleidingen helpen jou hier graag bij. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Gezondheidsverklaring, machtiging en DigiD: belangrijk, maar waarom?

1) Gezondheidsverklaring

Voordat er een rijexamen aangevraagd kan worden dient iedere kandidaat een gezondheidsverklaring in te vullen op www.cbr.nl. Daarop staan een aantal vragen over je gezondheid, welke weer belangrijk zijn voor de verkeersveiligheid!

Heb je twijfels, dan is het belangrijk om dit formulier bij het begin van je rijopleiding in te vullen. Het kan namelijk voorkomen, dat het CBR een arts om advies moet vragen. En dat kost tijd. Wacht daarom niet tot het laatst moment!

Autorijles, rijles, rijschool Harderwijk en Zeewolde

2) Machtiging

Om dan het praktijkexamen daadwerkelijk voor jou aan te kunnen vragen, moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doet je middels een Machtiging. Voordeel hiervan is dat jij direct een e-mail ontvangt wanneer wij een praktijkexamen of toets voor jou hebben gereserveerd, verplaatst of geannuleerd. Om ons te kunnen machtigen, heb jij ons rijschoolnummer en jouw DigiD nodig.

3) DigiD

Nog geen DigiD? Vraag hier dan je DigiD gratis aan, schrijf je gebruikersnaam op en binnen 5 dagen heb jij hem in huis!

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al ruim 30 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Gecertificeerd

Een erkend BOVAG rijschool is met een KNMV gediplomeerde motorinstructeur. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!    What is 6 + 9


      Hoeveel is 4 + 8


      Testimonials