Je bent hier:

Gezondheidsverklaring, machtiging, DigiD en begeleiderspas

Wanneer je rijexamen wilt gaan doen is het van belang dat je een gezondheidsverklaring hebt afgegeven, een machtiging hebt gedaan en een DigiD hebt. Wij van Hartel Rijopleidingen helpen jou hier graag bij. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Belangrijk, maar waarom?

 

Gezondheidsverklaring indienen bij het CBR voor aanvang rijopleiding

Voordat er een rijexamen aangevraagd kan worden dient iedere kandidaat een gezondheidsverklaring in te vullen op www.cbr.nl. Daarop staan een aantal vragen over je gezondheid, welke weer belangrijk zijn voor de verkeersveiligheid!

Heb je twijfels, dan is het belangrijk om dit formulier bij het begin van je rijopleiding in te vullen. Het kan namelijk voorkomen, dat het CBR een arts om advies moet vragen. En dat kost tijd. Wacht daarom niet tot het laatst moment!

Autorijles Harderwijk en Zeewolde
Autorijles Harderwijk en Zeewolde

Machtiging z.s.m. in orde maken bij het CBR

Om dan het praktijkexamen daadwerkelijk voor jou aan te kunnen vragen, moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je middels een machtiging. Voordeel hiervan is dat jij direct een e-mail ontvangt wanneer wij een praktijkexamen of toets voor jou hebben gereserveerd, verplaatst of geannuleerd. Om ons te kunnen machtigen, heb jij ons rijschoolnummer (2549K2) en jouw DigiD nodig.

DigiD

Nog geen DigiD (digitale handtekening)?
Vraag deze 
hier dan gratis aan en binnen 5 dagen heb jij hem in huis!

Aanvragen begeleiderspas (2todrive)

Doe je mee aan 2todrive en wil je je rijbewijs aanvragen, dan heb je een begeleiderspas nodig om straks te mogen rijden. Op deze begeleiderspas komen de namen te staan van de door jouzelf gekozen coaches die jou tot je 18e verjaardag gaan begeleiden tijdens het autorijden. De pas mag je aanvragen vanaf 16,5 jaar.

Je moet eerst de begeleiderspas hebben aangevraagd, voordat je een rijbewijs kunt aanvragen bij de gemeente. De begeleiderspas kun je aanvragen nadat jouw coaches bij de RDW zijn geregistreerd. Dit moet er minimaal 1 zijn en mogen er maximaal 5 zijn.

Registreer hier je coaches en vraag hier je begeleiderspas aan!

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 28 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Een erkend BOVAG rijschool is met een KNMV gediplomeerde motorinstructeur. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

Testimonials