Herroepingsrecht

 

Herroepingsrecht bij aankopen via de webshop

1. De cursist heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen vanaf de datum van ondertekening van de overeenkomst.
2. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de cursist ons schriftelijk per post of e-mail op de hoogte stellen van de beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om de mededeling van de cursist betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
3. Als de cursist de overeenkomst herroept, ontvangt hij alle betalingen die hij tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van reeds afgenomen lessen en/of examens) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van deze beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.
4. Hartel Rijopleidingen betaalt de cursist terug via een creditnota en storting op het door de cursist opgegeven banknummer, in ieder geval zal er voor u zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Kom in contact

Stuur ons een bericht

Wil je meer informatie over onze rijlessen, of heb je een andere vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Harderwijk

Zeewolde