Inschrijfformulier:

Ik wil mij inschrijven voor: (meerdere opties aanvinken mogelijk)
Pakket BasisPakket BeterPakket BestLosse lessen autoTussentijdse toetsCitytripAuto spoedopl. 5 dgnAuto spoedopl. 10/15 dgnBromfietsopleidingRijopleiding BERijopleiding BE-DUOStartpakket MotorCompactopleiding MotorLosse lessen Motor

Ik ben hiervoor beschikbaar op:
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag

Hoe ben jij op de hoogte gekomen van Hartel Rijopleidingen? Via:
FlyerSocial MediaInternetBekendenAnders

Onze algemene voorwaarden kun je hier vinden
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.
Onze privacy policy kun je hier vinden
Je gegevens zijn veilig. Door hier een vinkje te zetten en op verzenden te klikken ga jij akkoord met onze privacy policy.

30 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 30 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficiëntie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!