Locaties

Op onderstaande kaarten onze vestigingen te Zeewolde en Harderwijk.
Al onze bromfietsrijlessen, motorrijlessen en aanhanger rijlessen starten vanuit Harderwijk. Wij  zitten hier midden in het CBR examengebied. Dat betekent dat je niet vanuit een ander dorp of stad tijdens je rijlessen, naar het examengebied hoeft te rijden. Iedere les wordt dus 100% benut!
Voor de autorijlessen halen wij je thuis op in Zeewolde, Biddinghuizen, Harderwijk, Ermelo, Hierden en Nunspeet. Wanneer je ook met je rijlessen wilt starten en eindigen in het examengebied, is ophalen bij school in Harderwijk of het NS Station Harderwijk altijd een mogelijkheid.

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 29 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

Testimonials