Locaties

Je bent hier:

Locaties

Waar je rijlessen volgen? Natuurlijk bij rijschool Hartel.

Op onderstaande kaarten onze vestigingen te Harderwijk en Zeewolde.
Al onze scooterrijlessen, motorrijlessen en aanhanger (BE) rijlessen starten vanuit Harderwijk. Wij  zitten hier midden in het CBR examengebied. Dat betekent dat je niet vanuit een ander dorp of andere stad tijdens je rijlessen, naar het examengebied hoeft te rijden. Iedere rijles wordt dus 100% benut!

Voor de autorijlessen halen wij je thuis op in Harderwijk, Zeewolde, Biddinghuizen, Ermelo, Hierden en Nunspeet. Wanneer je ook met je autorijlessen wilt starten en eindigen in het examengebied, is ophalen bij school in Harderwijk of het NS Station Harderwijk altijd een mogelijkheid.

Ruim 30 jaar toonaangevend in rijopleidingen

Hartel Rijopleidingen

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Ruim 30 jaar ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool in Harderwijk en Zeewolde, die al sinds 1989 garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool voor al jouw rijlessen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Erkend Bovag en KNMV rijschool

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Snel je rijbewijs halen

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs (BE) of scooterrijbewijs!

Contactformulier:    What is 6 + 4


      Hoeveel is 7 + 6