Je bent hier:

Motor theorie halen

Als je voor het motorrijbewijs wilt gaan, moet je weer opnieuw een theoriecertificaat voor deze categorie halen. Dit hoeft niet voor aanvang van de rijopleiding, mits je in het bezit bent van een geldig rijbewijs B. Uitzondering hierop is code 80. Leerlingen die de leeftijd van 24 jaar nog niet hebben bereikt en die niet in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat of A2-rijbewijs, mogen niet lessen op een motor voor de categorie A (code 80).

Om je rijbewijs in ontvangst te mogen nemen zal je een motor theorie-examen en praktijk examen moeten halen. Wil je starten met je rijopleiding? Dan is Hartel Rijopleidingen echt iets voor jou! Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Motor theorie halen: wacht niet te lang

Het behalen van een theoriecertificaat wordt vaak als “minder leuk” ervaren, maar is een belangrijke basis voor het vervolg van je rijopleiding. Zo heb je tijdens je praktijklessen veel baat bij wanneer jij je motor theoriecertificaat al hebt behaald. Wanneer jij de borden kunt lezen en begrijpt wat er in het verkeer van je verwacht wordt kun jij beter reageren tijdens je motorrijlessen en verder vooruit kijken.

Het theoriecertificaat blijft 1,5 jaar geldig en de opgedane kennis kun je dus goed gebruiken tijdens de motorrijlessen! Om je motor theorie-examen te reserveren zijn er twee mogelijkheden: via de rijschool of via het CBR.

Theorie-examen CBR, theorieleermiddelen webshop, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Motor heorie halen: voorbereiding

Om je goed voor te bereiden is het belangrijk dat je de juiste theorie leermiddelen hebt. Bekijk in onze webshop de theorie leermiddelen die wij aanbieden. Wij verkopen theorieboeken, online examentrainingen en internet-opleidingen. Kom je er even niet uit? Neem dan contact met ons op d.m.v. WhatsApp, app je vraag en eventueel de bijbehorende foto en wij helpen je met een duidelijke uitleg. Op deze manier hopen wij je gedurende het gehele proces te kunnen helpen en ondersteunen. Bekijk onze webshop en kies het product dat het beste bij je past.

Voor online producten ontvang je direct via de e-mail je inlogcode. Je kunt dus meteen beginnen met leren! Wacht niet langer en bereid je goed voor!

Ruim 30 jaar toonaangevend in rijopleidingen

Hartel Rijopleidingen

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Ruim 30 jaar ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool in Harderwijk en Zeewolde, die al sinds 1989 garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool voor al jouw rijlessen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Erkend Bovag en KNMV rijschool

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Snel je rijbewijs halen

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs (BE) of scooterrijbewijs!

Contactformulier:    What is 2 + 6


      Hoeveel is 3 + 2