Haal je motorrijbewijs met Rijschool Hartel!

Altijd al willen motorrijden en het heerlijke vrije motorgevoel willen ervaren? Meld je dan nu aan voor een motorrijles bij Rijschool Hartel. Wij bieden leuke en gevarieerde motorrijlessen aan op individueel niveau, zodat jij je motorrijbewijs op je eigen tempo kunt halen. Wij zijn BOVAG-lid en hebben KNMV-gediplomeerde instructeurs, dus wij zorgen ervoor dat jij verantwoord en goed voorbereid de weg op gaat. Neem direct contact op om een motorrijles in te plannen.

Vraag direct een motorrijles aan!
  • In je eigen tempo motorrijlessen volgen
  • Spoedopleiding is mogelijk
  • BOVAG-lid en KNMV-gediplomeerd
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8,8!

ACTIE MOTORRIJOPLEIDING! STARTPAKKET NU €749,-

Schrijf je nu in!

Waarom motorrijschool Hartel?

Motorrijschool Hartel is al meer dan 29 jaar dé rijschool die garant staat voor motorrijlessen van hoge kwaliteit. Bij komen onze afspraken na, leveren kwaliteit en scholen onszelf continu bij, zodat we jou de allerbeste motorrijopleiding kunnen bieden.

Ervaring

Wij zitten al meer dan 29 jaar in het vak en hebben dus een uitgebreide ervaring in het geven van motorrijlessen. Wij komen onze afspraken na en streven naar de hoogste kwaliteit, waardoor we zijn uitgegroeid tot een zeer betrouwbare motorrijschool.

KNMV-gediplomeerd

De Koninklijke Nederlandse Motorrijdersvereniging heeft een eigen keurmerk als het op instructeurs en motorrijlessen aankomt: de KGI (KNMV-gediplomeerde Instructeur). Hiermee tonen wij aan dat we kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde motorinstructeurs hebben.

Gemiddeld beoordeeld met een 8,8!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8. Daarnaast beveelt 99% van onze klanten ons aan! Dit zijn cijfers waar we erg trots op zijn en die aantonen dat we inderdaad voor de allerbeste kwaliteit van jouw motorrijlessen gaan.

BOVAG-lid

Wij zijn een erkend BOVAG-lid, wat betekent dat we gegarandeerd een goede en betrouwbare rijschool zijn. De constructeurs worden periodiek gecheckt en bijgeschoold en hebben altijd een VOG. Daarnaast is je lesgeld verzekerd bij het BOVAG Garantiefonds Rijscholen.

Efficiëntie

Wij zorgen voor een degelijke en dynamische opbouw van de motorrijlessen, waarbij we rekening houden met jouw gewenste tempo. Zo haal jij op een leuke, vlotte en efficiënte manier jouw motorrijbewijs.

Begrip in de regio

Omdat we al jarenlang actief zijn en al talloze mensen hebben geholpen met motorrijlessen en het behalen van hun motorrijbewijs, zijn we een begrip in de regio. Wij zijn dé betrouwbare motorrijschool in Zeewolde, Harderwijk, Ermelo, Biddinghuizen, Nunspeet, Elburg en omstreken.

Wat klanten van ons vinden

Wij zijn behoorlijk trots op onze klanttevredenheid. We worden gemiddeld namelijk beoordeeld met een 8,8 en maar liefst 99% van onze klanten beveelt een motorrijopleiding bij Rijschool Hartel aan! Wil je zelf lezen wat onze klanten van ons vinden? Bekijk dan al onze reviews op Klantenvertellen.

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Motorrijles prijzen

Een losse motorrijles (per 60 minuten) bieden wij al aan voor € 46,50. Daarnaast kun je ook 2 uur motorrijlessen voor maar € 70,-. Afhankelijk van hoeveel lessen je nodig hebt, kun je dan je motorrijbewijs al hebben voor een heel voordelig bedrag. Helemaal als je gebruik maakt van ons Actie Startpakket, waarbij je 10 uur motorrijles, een AVB examen en een AVD examen krijgt voor een hele scherpe prijs! Neem direct contact op voor meer informatie!

Prijslijst

Try the bike; 2u motorrijles nu voor 70,-
Actie Startpakket; 10u rijles, 1 avb examen en 1 avd examen 749,-
Losse rijlessen per 60 minuten 46,50
Compactopleiding avb + avd 1049,-
Compactopleiding avb + avd (bij inschrijving 2 pers.) 999,-
AVB (her) examen 118,50
AVD (her) examen 250,50
Theorie leermiddelen zie onze webshop
Eénmalige kosten
Gezondheidsverklaring, invullen en betalen op: www.cbr.nl 37,80
Bovag garantiefonds
(BGF financiële verzekering)
2,75

Op al onze opleidingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Genoemde prijzen zijn in euro, incl. 21% BTW of 0% BTW voor CBR producten en onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen, 01-12-2018.

Lesmotoren en kleding

Bij ons heb je motorrijles op een Kawasaki ER6n voor de categorieën A en A2 of op een KTM Duke voor de categorie A1. Deze motoren zijn uitgerust met ABS en handvatverwarming. Voor de kleinere motorkandidaten hebben we zelfs een verlaagde Kawasaki ER6n. Daarnaast zijn zowel de kleding als de helm bij ons beschikbaar. Het enige dat je zelf mee moet nemen is een paar stevige, enkel-bedekkende sokken.

Theorie halen

Om je motorrijbewijs in ontvangst te mogen nemen, zal je zowel een theorie- als een praktijkexamen af moeten leggen. Wij kunnen je ook helpen met je theorie-examen. Wij verkopen theorieboeken, online examentrainingen en internetopleidingen, maar we bieden ook klassikale theorielessen en zelf een theoriecursus waarbij je het examen in één dag haalt! Bekijk onze webshop voor de leermiddelen!

Neem contact met ons op!

Hartel Rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 28 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Een erkend BOVAG rijschool is met een KNMV gediplomeerde motorinstructeur. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!