Je bent hier:

Scooter theorie halen

Het behalen van een theoriecertificaat wordt vaak als “minder leuk” ervaren, maar is een belangrijke basis voor jouw rijopleiding. Zo heb je er tijdens je praktijklessen veel baat bij wanneer jij je theoriecertificaat al hebt behaald.

Wanneer je wilt beginnen met het rijden op een scooter zal je zowel een theorie- als praktijkexamen moeten afleggen. Pas wanneer je voor je theorie-examen bent geslaagd en 16 jaar bent, kun je starten met je scooter rijlessen. Wil je starten met je scooter rijlessen? Dan is Hartel Rijopleidingen echt iets voor jou! Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Scooter theorie halen: wacht niet te lang

Wil je beginnen met je scooter rijlessen dan zal je eerst je scooter theorie moeten halen. Wanneer je 15,5 jaar bent kun je al het theorie-examen hiervoor doen. De minimale leeftijd voor de scooter rijlessen en het scooter praktijkexamen is 16 jaar. Dus wil jij op je 16e kunnen rondrijden op je scooter? Wacht dan niet te lang en vraag je scooter theorie aan! Om je scooter theorie-examen te reserveren zijn er twee mogelijkheden: via de rijschool of via het CBR.

Rijles, rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Scooter theorie halen: voorbereiding

Om je goed voor te bereiden is het belangrijk dat je de juiste theorie leermiddelen hebt. Bekijk in onze webshop de theorie leermiddelen die wij aanbieden. Wij verkopen theorieboeken, online examentrainingen en internet-opleidingen. Kom je er even niet uit? Neem dan contact met ons op d.m.v. WhatsApp, app je vraag en eventueel de bijbehorende foto en wij helpen je met een duidelijke uitleg. Op deze manier hopen wij je gedurende het gehele proces te kunnen helpen en ondersteunen. Bekijk onze webshop en kies het product dat het beste bij je past.

Voor online producten ontvang je direct via de e-mail je inlogcode. Je kunt dus meteen beginnen met leren! Wacht niet langer en bereid je goed voor!

Ruim 30 jaar toonaangevend in rijopleidingen

Hartel Rijopleidingen

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Ruim 30 jaar ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool in Harderwijk en Zeewolde, die al sinds 1989 garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool voor al jouw rijlessen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Erkend Bovag en KNMV rijschool

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Snel je rijbewijs halen

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs (BE) of scooterrijbewijs!

Contactformulier:    What is 3 x 3


      Hoeveel is 5 x 7