Je bent hier:

Snel je autorijbewijs halen?

Natuurlijk met Rijschool Hartel!

Nu ook automaat!

Starten met autorijlessen en snel je rijbewijs B halen? Dan is Hartel Rijopleidingen echt iets voor jou! Door onze efficiënte manier van plannen en lesgeven, kun jij bij onze rijschool snel en voordelig je rijbewijs halen. Hierbij kun je kiezen voor een snelopleiding vanaf 4 weken of een spoedopleiding vanaf 5 dagen! Hartel Rijopleidingen is al ruim 32 jaar actief en kan, door al haar ervaring en voortdurende bijscholing, een kwalitatief goede rijopleiding voor jou verzorgen! Geïnteresseerd? Neem direct contact op om een proefles in te plannen. 

Vraag direct een proefles aan!
 • Snel je rijbewijs halen!
 • Nu ook automaat!
 • Voordelig je rijbewijs halen!
 • Spoedopleiding v.a. 5 dagen!
 • Snelopleiding v.a 4 weken!
 • Examenzekerheid, geen wachttijd CBR!
 • Vooraf duidelijkheid in de kosten!
 • Sinds 1989, klantwaardering 9,2!

AUTO BASISPAKKET NU €1165,-

Schrijf je nu in!

Waarom Rijschool Hartel?

Wanneer je op zoek bent naar een goede rijschool voor autorijlessen voor het snel halen van je rijbewijs b, dan is het belangrijk dat je kijkt of een rijschool is aangesloten bij een branche-organisatie. Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde instructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool! Laat jezelf vrijblijvend door ons adviseren voor het snel halen van je rijbewijs B.

Ervaring

Al meer dan 32 jaar zitten wij in het vak en hebben dus een uitgebreide ervaring in het geven van autorijlessen voor het halen van je rijbewijs B. Wij komen onze afspraken na en streven naar de hoogste kwaliteit, waardoor we zijn uitgegroeid tot een zeer betrouwbare motorrijschool.

KNMV-gediplomeerd

De Koninklijke Nederlandse Motorrijdersvereniging heeft een eigen keurmerk als het op instructeurs en motorrijlessen aankomt: de KGI (KNMV-gediplomeerde Instructeur). Hiermee tonen wij aan dat we kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde motorinstructeurs hebben.

Gemiddeld beoordeeld met een 9,2!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Daarnaast beveelt 98% van onze klanten ons aan! Dit zijn cijfers waar we erg trots op zijn en die aantonen dat we inderdaad voor de allerbeste kwaliteit van jouw autorijlessen gaan.

BOVAG-lid

Erkend BOVAG-lid, betekent dat we gegarandeerd een goede en betrouwbare rijschool zijn. De instructeurs worden periodiek gecheckt en bijgeschoold en hebben altijd een VOG. (Verklaring omtrent gedrag).

Efficiëntie

Wij zorgen voor een degelijke en dynamische opbouw van de autorijlessen, waarbij we rekening houden met jouw gewenste tempo. Zo haal jij op een leuke, vlotte en efficiënte manier jouw rijbewijs b.

Begrip in de regio

Omdat we al jarenlang actief zijn en al talloze mensen hebben geholpen met autorijlessen en het behalen van hun autorijbewijs, zijn we een begrip in de regio. Wij zijn dé betrouwbare autorijschool in Zeewolde, Harderwijk, Hierden, Ermelo, Biddinghuizen, Nunspeet en omstreken.

Wat klanten van ons vinden

Wij zijn behoorlijk trots op onze klanttevredenheid. We worden gemiddeld namelijk beoordeeld met een 9,2 en maar liefst 98% van onze klanten beveelt een rijopleiding bij Rijschool Hartel aan! Wil je zelf lezen wat onze klanten van ons vinden? Bekijk dan al onze reviews op Klantenvertellen.

Al 32 jaar toonaangevend in rijopleidingen

Voordelige rijbewijs pakketten, nu ook voor automaat!

Ook graag starten met jouw autorijlessen? En dan vooraf weten waar je aan toe bent, qua planning en duur? Examenzekerheid hebben, dus eerst een datum reserveren en daar je rijlessen op aansluiten? Financiële zekerheid hebben dus, vooraf weten wat de kosten zijn? Kies dan voor een voordelig lespakket, desgewenst aangevuld met een tussentijdse toets.

Wil je graag, voordat jij een keuze maakt, eerst een proefles? Dat kan. Deze proefles is geheel vrijblijvend en kun je via onze webshop reserveren.

 

Lespakket BASIS
€ 1165,-
Lespakket BETER
€ 1405,-
Lespakket BEST
€ 1655,-
Uitsluitend
aanleren basis:
Geen herhalingsles
Geen examentraining 
Aanleren basis:

Mogelijkheid herhalingsles
en examentraining

Aanleren basis

Mogelijkheden herhalingslessen
en examentrainingen

Totaal 20 uur rijles Totaal 25 uur rijles Totaal 30 uur rijles
Praktijkexamen CBR Praktijkexamen CBR Praktijkexamen CBR
Betaling in 2 termijnen Betaling in 2 termijnen Betaling in 3 termijnen
Tanken, parkeergarage Tanken, parkeergarage
Meerijden met rijles
door ouder/verzorger
Meerijden met rijles
door ouder/verzorger
Vaste rijinstructeur Vaste rijinstructeur Vaste rijinstructeur
Rookvrije lesauto Rookvrije lesauto Rookvrije lesauto


Tussentijdse toets CBR: €177,-

Hoeveel kost een rijbewijs

Proefles 60 minuten 39,50
Lespakket Basis 1165,-
Lespakket Beter 1405,-
Lespakket Best 1655,-
Extra (losse) autorijlessen per 60 minuten 49,50
5 daagse rijopleiding 1775,-
10 of 15 daagse rijopleiding 1750,-
Tussentijdse toets 177,-
Praktijkexamen/herexamen 262,-
Meerprijs Faalangst examen 80,-
Meerprijs BNOR examen 50,-
Theorie leermiddelen zie onze theorie-webshop (Homepage)
Eénmalige kosten:
Gezondheidsverklaring, invullen en betalen op: www.cbr.nl 39,30
Op al onze opleidingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Genoemde prijzen zijn in euro, incl. 21% BTW of 0% BTW voor CBR producten en onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen, 01-11-2020.

Autorijles: mogelijkheden en eisen

1) Rijles pakketten

Wanneer je voor je autorijbewijs B gaat dan heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een spoedcursus of voor een reguliere rijopleiding. Bij een spoedcursus heb je binnen no time je rijbewijs B. Bij de reguliere rijopleiding duurt dit langer.

Een andere mogelijkheid is om al op je 17de je rijbewijs te halen. Dit kan door de autorijlessen die wij aanbieden voor mensen met een leeftijd vanaf 16,5 jaar. Het zogenaamde 2todrive.

Bekijk hier onze voordelige lespakketten! Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald!

2) Auto theorie

Naast het praktijkexamen is het theorie examen ook erg belangrijk. Het behalen van het theoriecertificaat is een vereiste voor het behalen van het autorijbewijs B. Wil je direct beginnen met je autorijlessen, wacht dan niet te lang met je theorie. Het theoriecertificaat blijft 1,5 jaar geldig en de opgedane kennis kun je goed gebruiken tijdens de rijlessen.

3) Tussentijdse Toets

Ook bieden wij de Tussentijdse Toets aan. Door middel van de TTT kan jij je goed voorbereiden voor het praktijkexamen. De Tussentijdse Toets wordt ook wel een proefexamen genoemd. Het proefexamen wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Wanneer je de bijzondere verrichtingen op de Tussentijdse Toets hebt gehaald, krijg je hier vrijstelling voor op je eerste praktijkexamen.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jou graag bij het halen van je autorijbewijs!

Gezondheidsverklaring, machtiging en DigiD

1) Gezondheidsverklaring

Voordat er een rijexamen aangevraagd kan worden voor je rijbewijs B, dient iedere kandidaat een gezondheidsverklaring in te vullen op de site van het CBR. Daarop staan een aantal vragen over je gezondheid, welke weer belangrijk zijn voor de verkeersveiligheid!

Heb je twijfels, dan is het belangrijk om dit formulier bij het begin van je rijopleiding in te vullen. Het kan namelijk voorkomen, dat het CBR een arts om advies moet vragen. En dat kost tijd. Wacht daarom niet tot het laatst moment!

2) Machtiging

Om dan het praktijkexamen daadwerkelijk voor jou aan te kunnen vragen, moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doet je middels een machtiging. Voordeel hiervan is dat jij direct een e-mail ontvangt wanneer wij een praktijkexamen of toets voor jou hebben gereserveerd, verplaatst of geannuleerd. Om ons te kunnen machtigen, heb jij ons rijschoolnummer en jouw DigiD nodig.

3) DigiD

Nog geen DigiD? Vraag hier dan je DigiD gratis aan, schrijf je gebruikersnaam op en binnen 5 dagen heb jij hem in huis!

Theorie halen

Om je goed voor te bereiden is het belangrijk dat je de juiste theorie leermiddelen hebt. Bekijk in onze webshop de theorie leermiddelen die wij aanbieden. Kijk voor alle informatie even op onze theorie pagina.

Contactformulier:

  Hartel Rijopleidingen

  Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

  Ruim 30 jaar ervaring

  Hartel Rijopleidingen is dè rijschool in Harderwijk en Zeewolde, die al 32 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool voor al jouw rijlessen.

  Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

  Erkend Bovag en KNMV rijschool

  Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

  Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

  Snel je rijbewijs halen

  Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs (BE) of scooterrijbewijs!