Snel je
motorrijbewijs
halen

Met Motorrijschool Hartel!

Motorrijbewijs

Altijd al je motorrijbewijs willen halen en het heerlijke vrije motorgevoel willen ervaren? Meld je dan nu aan voor een motorrijles bij Motorrijschool Hartel. Leuke en gevarieerde motorrijlessen  op elk individueel niveau, zodat jij je motorrijbewijs op je eigen tempo kunt halen. Wij hebben hebben het KNMV-keurmerk en KNMV-gediplomeerde instructeurs, zo zorgen wij ervoor dat jij verantwoord en goed voorbereid de weg op gaat. Neem direct contact op om een Try the Bike (kennismakingsles motor) in te plannen.

;

Snel je motorrijbewijs halen!

;

Voordelig je motorrijbewijs halen!

;

Examenzekerheid, geen wachttijd CBR!

;

Vooraf duidelijkheid in de kosten!

;

Sinds 1989, klantwaardering 9,5!

Waarom Motorrijschool Hartel?

Motorrijschool Hartel is al meer dan 35 jaar dé rijschool die garant staat voor motorrijlessen van hoge kwaliteit. Zo komen wij onze afspraken na, leveren kwaliteit en scholen onszelf continu bij, zodat we jou de allerbeste motorrijopleiding kunnen bieden. Bij ons kun je ook snel je rijbewijs halen. Deze spoedopleiding is al mogelijk vanaf 4 dagen!

Ervaring

Al 35 jaar zitten wij in het vak en hebben dus een uitgebreide ervaring in het geven van autorijlessen voor het halen van je rijbewijs B. Wij komen onze afspraken na en streven naar de hoogste kwaliteit, waardoor we zijn uitgegroeid tot een zeer betrouwbare motorrijschool.

KNMV-gediplomeerd

De Koninklijke Nederlandse Motorrijdersvereniging heeft een eigen keurmerk als het op instructeurs en motorrijlessen aankomt: de KGI (KNMV-gediplomeerde Instructeur). Hiermee tonen wij aan dat we kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde motorinstructeurs hebben.

Gemiddeld beoordeeld met een 9,5!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5. Daarnaast beveelt 98% van onze klanten ons aan! Dit zijn cijfers waar we erg trots op zijn en die aantonen dat we inderdaad voor de allerbeste kwaliteit van jouw autorijlessen gaan.

BOVAG-lid

Erkend BOVAG-lid, betekent dat we gegarandeerd een goede en betrouwbare rijschool zijn. De instructeurs worden periodiek gecheckt en bijgeschoold en hebben altijd een VOG. (Verklaring omtrent gedrag).

Efficiëntie

Wij zorgen voor een degelijke en dynamische opbouw van de autorijlessen, waarbij we rekening houden met jouw gewenste tempo. Zo haal jij op een leuke, vlotte en efficiënte manier jouw rijbewijs b.

Begrip in de regio

Omdat we al jarenlang actief zijn en al talloze mensen hebben geholpen met autorijlessen en het behalen van hun autorijbewijs, zijn we een begrip in de regio. Wij zijn dé betrouwbare autorijschool in Zeewolde, Harderwijk, Hierden, Ermelo, Nunspeet en omstreken.

Wat kost een motorrijbewijs?

Een losse motorrijles (per 60 minuten) bieden wij al aan voor € 58,-. Daarnaast kun je ook starten met een Try the Bike, een 1,5 uur durende motorrijles, ter kennismaking, voor maar € 82,50. Afhankelijk van hoeveel lessen je nodig hebt, kun je dan je motorrijbewijs al hebben voor een heel voordelig bedrag. Helemaal als je gebruik maakt van ons Actie Startpakket, waarbij je 10 uur motorrijles, een AVB examen en een AVD examen krijgt voor een hele scherpe prijs! Neem direct contact op voor meer informatie!

Kosten motorrijbewijs

 

Try the bike; 1,5u motorrijles € 82,50
Actie Startpakket; 10u rijles, 1 avb examen en 1 avd examen € 930,-
Spoedopleiding vanaf 4 dagen, vraag een prijsopgave!
Motorrijles; 1 uur motorrijles  € 58
Theorie leermiddelen zie onze webshop
Gezondheidsverklaring, invullen en betalen op: www.cbr.nl € 44,50

Kosten motorrijbewijs

Try the bike; 1,5u motorrijles
€ 82,50

Actie Startpakket; 10u rijles,
1 avb examen en 1 avd examen
€ 930,-

Motorrijles; 1 uur motorrijles
€ 58

Spoedopleiding vanaf 4 dagen, vraag een prijsopgave!

Theorie leermiddelen zie onze webshop

Gezondheidsverklaring, invullen en betalen op: www.cbr.nl € 44,50

Lesmotoren en kleding

Bij ons heb je motorrijles op een BMW 900r of een Kawasaki ER6n voor de categorieën A en A2 of op een KTM Duke voor de categorie A1. Deze motoren zijn uitgerust met ABS en handvatverwarming. Voor de kleinere motorkandidaten hebben we zelfs twee verlaagde Kawasakis ER6n. Denk eraan dat je zelf een paar handschoenen en stevige, enkel-bedekkende schoenen mee moet nemen. Een helm en kleding hebben wij in principe niet meer structureel in bruikleen, dit omdat eigen kleding en helm toch altijd een betere pasvorm heeft, wat je veiligheid ten goede komt. Uiteraard is corona nu ook een reden om niet de helm, die net de les voor jou gebruikt is door een ander, op te willen hebben.

Theorie halen

Om je motorrijbewijs in ontvangst te mogen nemen, zal je zowel een theorie- als een praktijkexamen af moeten leggen. Om je goed voor te kunnen bereiden op je theorie-examen, heb je natuurlijk wel de juiste leermiddelen nodig! Wij verkopen deze theorieboeken, online examentrainingen en internetopleidingen in onze webshop.

Kom in contact

Stuur ons een bericht

Wil je meer informatie over onze rijlessen, of heb je een andere vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Harderwijk

Zeewolde