Je bent hier:

Snel je scooter of bromfiets rijbewijs halen met Rijschool Hartel!

Snel jouw scooter of bromfiets rijbewijs halen? Dan ben je bij Hartel Rijopleidingen aan het juiste adres! Met meer dan 34 jaar ervaring, verzorgen wij voor jou een leuke en leerzame rijopleiding. Wist jij dat onze zeer ervaren motorinstructeurs ook de scooteropleidingen verzorgen? Daardoor is het zelfs mogelijk om deze rijopleiding te doen in slechts 1 dag! Wij zijn BOVAG-lid en hebben KNMV-gediplomeerde instructeurs, dus wij zorgen ervoor dat jij verantwoord en goed voorbereid de weg op gaat. Ben jij al in het bezit van jouw theoriecertificaat voor de scooter? Neem dan direct contact met ons op om jouw rijopleiding in te plannen.

Vraag direct jouw scooterrijopleiding aan!
 • Snel je rijbewijs halen!
 • Voordelig je rijbewijs halen!
 • Rijopleiding in 1 dag mogelijk!
 • Met max. 2 kandidaten rijles!
 • Persoonlijke aandacht!
 • Sinds 1989, klantwaardering 9,5!

ACTIE PRAKTIJKPAKKET: NU €419,-

Schrijf je nu in!

Waarom Hartel Rijopleidingen?

Hartel Rijopleidingen is al meer dan 34 jaar dé rijschool die garant staat voor rijlessen van hoge kwaliteit. Wij komen onze afspraken na, leveren kwaliteit en scholen onszelf continu bij, zodat we jou de allerbeste opleiding voor het behalen van jouw scooter of bromfiets rijbewijs kunnen bieden.

Ervaring

Wij zitten al meer dan 34 jaar in het vak en hebben dus een uitgebreide ervaring in het geven van scooter rijlessen. Wij komen onze afspraken na en streven naar de hoogste kwaliteit, waardoor we zijn uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

KNMV Rijschool Keurmerk

Een goede rijschool kun je herkennen aan het KNMV Rijschool Keurmerk met gecertificeerde KNMV motorrijinstructeurs (KGI). Met dit keurmerk kunnen wij ons als goed georganiseerde rijschool, met kwalitatief hoogwaardige en gepassioneerde instructeurs onderscheiden. En worden wij erkend als specialist op het gebied van motorrijopleidingen.

Gemiddeld beoordeeld met een 9,5!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5. Daarnaast beveelt 98% van onze klanten ons aan! Dit zijn cijfers waar we erg trots op zijn en die aantonen dat we inderdaad voor de allerbeste kwaliteit van jouw motorrijlessen gaan.

BOVAG-lid

Wij zijn een erkend BOVAG-lid, wat betekent dat we gegarandeerd een goede en betrouwbare rijschool zijn. De instructeurs worden periodiek gecheckt en bijgeschoold en hebben altijd allemaal een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Efficiëntie

Wij zorgen voor een degelijke en dynamische opbouw van de bromfietsrijlessen, waarbij we rekening houden met jouw gewenste tempo. Zo haal jij op een leuke, vlotte en efficiënte manier jouw bromfietsrijbewijs.

Begrip in de regio

Omdat we al jarenlang actief zijn en al talloze mensen hebben geholpen met scooter rijlessen en het behalen van hun scooter of bromfiets rijbewijs, zijn we een begrip in de regio. Wij zijn dé betrouwbare motorrijschool in Zeewolde, Harderwijk, Hierden, Ermelo, Nunspeet en omstreken.

Wat klanten van ons vinden

Wij zijn behoorlijk trots op onze klanttevredenheid. We worden gemiddeld namelijk beoordeeld met een 9,5 en maar liefst 98% van onze klanten beveelt een scooter-opleiding bij Rijschool Hartel aan! Wil je zelf lezen wat onze klanten van ons vinden? Bekijk dan al onze reviews op Klantenvertellen.

Ruim 33  jaar toonaangevend in rijopleidingen

Scooterrijlessen

Voor het verkrijgen van je scooter of bromfiets rijbewijs moet je zowel slagen voor het theorie- als praktijkexamen. Zodra jij in het bezit van jouw theoriecertificaat voor de bromfiets èn 16 jaar bent kun jij starten met de praktijklessen. Doordat onze zeer ervaren motorinstructeurs ook de scooteropleidingen verzorgen, is het mogelijk om deze rijopleiding te doen in slechts 1 dag!

Kosten scooterrijbewijs

Actie bromfietspakket; 4 rijlessen en 1 praktijkexamen 419,-

 

Op al onze opleidingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Genoemde prijzen zijn in euro, incl. 21% BTW of 0% BTW voor CBR producten en onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen, 26-09-2023.

Theorie halen

Wil je beginnen met je scooter rijlessen of bromfietslessen dan zal je eerst je bromfietstheorie moeten halen. Wanneer je 15,5 jaar bent kun jij al het theorie-examen doen. De minimale leeftijd voor de bromfiets rijlessen en het praktijkexamen is 16 jaar. Dus wil jij op je 16e kunnen rondrijden op je bromfiets? Wacht dan niet te lang en vraag je bromfietstheorie aan! Om je bromfiets theorie examen te reserveren zijn er twee mogelijkheden: via de rijschool of via het CBR.

Om je goed voor te kunnen bereiden op je theorie-examen, heb je natuurlijk wel de juiste leermiddelen nodig! Wij verkopen deze theorieboeken, online examentrainingen en internetopleidingen in onze webshop.

Praktijkexamen 

Het praktijkexamen duurt in totaal ongeveer 45 minuten. Tijdens dit examen word je beoordeeld op verkeersdeelneming op de openbare weg. Belangrijk is dus hoe je reageert op het overige verkeer en of jij de situatie meester bent. Kortom, je moet voldoende in huis hebben om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te kunnen nemen.

Een examen voor de scooter, bromfiets of snorfiets leg je af op een scooter van onze rijschool. Als je geslaagd bent, mag je met dit rijbewijs ook een brommobiel besturen. Er is ook een apart examen voor de brommobiel, echter met dit rijbewijs mag je uitsluitend in een brommobiel rijden!

Lesscooters en benodigdheden

Bij ons heb je scooterrijles op een Kymco.
Daarnaast stellen wij bij ons, indien nodig, een helm beschikbaar. Het enige dat je zelf mee moet nemen is een geldig legitimatiebewijs, het uitslagformulier van jouw theorie-examen en kleding aangepast aan de weersomstandigheden waarin je lest.

Contactformulier:  What is 9 + 9


   Hoeveel is 2 x 7


   Hartel Rijopleidingen

   Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

   Ruim 30 jaar ervaring

   Hartel Rijopleidingen is dè rijschool in Harderwijk en Zeewolde, die al sinds 1989 garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool voor al jouw rijlessen.

   Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

   Erkend Bovag en KNMV rijschool

   Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

   Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

   Snel je rijbewijs halen

   Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs (BE) of scooterrijbewijs!