Spoedcursus autorijbewijs

Hartel Rijopleidingen!

Wil jij snel je rijbewijs halen? Dan is het mogelijk om je praktijk auto rijlessen versneld te volgen via een spoedcursus. Een effectieve manier om je autorijbewijs te halen. Hartel Rijopleidingen biedt de mogelijkheid tot een spoedrijopleiding voor je autorijbewijs. In 5,10 of 15 dagen leer je versneld in de praktijk autorijden, waarna je examen aflegt. Het is voor elke rijopleiding belangrijk te onthouden dat voor het beste resultaat continuïteit een belangrijk aspect is. Door deze spoedopleiding is die continuïteit gewaarborgd. Bereid je goed voor en geniet van de voordelen van onze spoedopleiding! Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Spoedcursus autorijbewijs: ons aanbod

Om een 5,10 of 15 daagse rijopleiding te volgen, dien je alle doordeweekse dagen de gehele dag beschikbaar te zijn. We plannen deze spoedcursus namelijk uitsluitend overdag in.

Houd wel rekening met de wachttijden bij het CBR voor de examens. Gemiddeld duurt dit namelijk 7 weken. Wil jij in een bepaalde vakantie graag een snelcursus volgen. Meld je dan ruim van te voren aan.

Al onze spoedcursussen bestaan uit 30 lesuren van 60 minuten die worden verdeeld over 5, 10 of 15 aaneengesloten werkdagen. Dit houdt in dat je ongeveer 3 tot 6 uur per dag aan het lessen bent. De 5e, 10e of 15e lesdag wordt afgesloten met een praktijkexamen.

Wil jij een spoedopleiding en toch ook graag de voordelen van een tussentijdse toets. Dan is de 15 daagse rijopleiding een aanrader. Op ongeveer 2/3e van de rijopleiding wordt de tussentijdse toets ingeroosterd. Een aantal voordelen van de tussentijdse toets zijn dat jij al een keer kennis gemaakt hebt met het CBR, vrijstelling kunt verdienen voor je bijzondere verrichtingen en de mogelijkheid hebt om extra autorijlessen bij te kopen indien de toets niet gaat zoals je gehoopt had. Dus ook een grotere kans om in één keer te slagen!

Spoedcursus autorijbewijs: belangrijke eisen

Belangrijk is wel dat jij je tijdig opgeeft voor deze rijopleiding, dan kunnen wij garanderen dat jij kunt gaan rijden in de door jou vooraf aangegeven periode. Bij onze spoedopleidingen zullen de autorijlessen altijd op doordeweekse dagen en overdag plaats vinden. Verder is het wenselijk dat jij jouw theoriecertificaat hebt gehaald voor aanvang van deze rijopleiding, ook hier kunnen wij je mee helpen. Kijk daarvoor even op onze theorie pagina.

Spoedcursus autorijbewijs: prijzen

De prijzen voor de spoedopleidingen verschillen. De 5 daagse rijopleiding kost €2015,- en de 10 of 15 daagse rijopleiding €1955,-. 

Let op: De  tussentijdse toets (meerprijs €219,-), het theorie gedeelte, kosten voor de benodigde gezondheidsverklaring CBR (meerprijs €44,50) zijn nog niet in de prijs opgenomen. Bekijk hier alle prijzen!

Kom in contact

Stuur ons een bericht

Wil je meer informatie over onze rijlessen, of heb je een andere vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Harderwijk

Zeewolde