Je bent hier:

Spoedopleiding autorijbewijs

Wil jij binnen een kort tijdsbestek je rijbewijs op zak hebben? Dan zijn de spoedopleidingen van Hartel Rijopleidingen echt wat voor jou! Deze supersnelle intensieve rijopleidingen geven je de gelegenheid om in een zeer korte tijd je autorijbewijs te halen. Het is voor elke rijopleiding belangrijk te onthouden dat voor het beste resultaat continuïteit een belangrijk aspect is. Door de spoedopleiding is de continuïteit gewaarborgd. Bereid je goed voor en geniet van de voordelen van onze spoedopleiding! Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Spoedopleiding Autorijbewijs: ons aanbod

Al onze spoedopleidingen bestaan uit 30 lesuren van 60 minuten die worden verdeeld over 5, 10 of 15 aaneengesloten werkdagen. Dit houdt in dat je ongeveer 3 tot 6 uur per dag aan het lessen bent. De 5e, 10de of 15de lesdag wordt afgesloten met een praktijkexamen.

rijles Harderwijk en Zeewolde

Wil jij een spoedopleiding en toch ook graag de voordelen van een tussentijdse toets. Dan is de 15 daagse rijopleiding een aanrader. Op ongeveer 2/3e van de rijopleiding wordt de toets ingeroosterd. Een aantal voordelen van de tussentijdse toets is dat jij al een keer kennis gemaakt hebt met het CBR, vrijstelling kunt verdienen voor je bijzondere verrichtingen en de mogelijkheid hebt om extra autorijlessen bij te kopen indien de toets niet gaat zoals je gehoopt had. Dus ook een grotere kans om in één keer te slagen!

 

Spoedopleiding Autorijbewijs: belangrijke eisen

Belangrijk is wel dat jij je tijdig opgeeft voor deze rijopleiding, dan kunnen wij garanderen dat jij kunt gaan rijden in de door jou vooraf aangegeven periode. Bij onze spoedopleidingen zullen de autorijlessen altijd op doordeweekse dagen en overdag plaats vinden. Verder is het wenselijk dat jij jouw theoriecertificaat hebt gehaald voor aanvang van deze rijopleiding, ook hier kunnen wij je mee helpen. Het theorie examen kan aangevraagd worden bij de rijopleiding of bij het CBR.

 

Spoedopleiding Autorijbewijs: Prijzen

De prijzen voor de spoedopleidingen verschillen. De 5 daagse rijopleiding kost €1760,- en de 10 of 15 daagse rijopleiding €1700,-. 

Let op: De  tussentijdse toets (meerprijs €169,75), het theorie gedeelte, kosten voor de benodigde gezondheidsverklaring (meerprijs €37,80) zijn nog niet in de prijs opgenomen. Bekijk hier alle prijzen!

30 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 30 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Een erkend BOVAG rijschool is met een KNMV gediplomeerde motorinstructeur. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

Testimonials