Je bent hier:

Theorie

Wil je een bromfiets-, motor- of autorijbewijs? Dan is het noodzakelijk om een theorie examen af te leggen. Pas wanneer je voor beide examens, dus het theorie- en praktijkexamen, geslaagd bent krijg je een rijbewijs. Wil je starten met je rijlessen? Dan is Hartel Rijopleidingen echt iets voor jou! Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Theorie halen: wacht niet te lang

Voor een rijbewijs is het van belang dat je het theorie examen aflegt. De eisen die gesteld worden aan dit theoriecertificaat verschillen per rijbewijs. Bekijk de belangrijke aspecten van de verschillende rijbewijzen om je goed in te lezen. Bekijk onze pagina’s Bromfiets TheorieMotor Theorie en Auto Theorie. Om je theorie examen te reserveren zijn er twee mogelijkheden: via de rijschool of via het CBR.

 

Theorie halen: voorbereiding

Om je theorie voor te bereiden is het belangrijk dat je de juiste leermiddelen hebt. Bekijk in onze webshop de leermiddelen die wij aanbieden. Op deze manier hopen wij je gedurende het gehele proces te helpen en te ondersteunen. Wij verkopen theorieboeken, online examentrainingen, internetopleidingen, maar bieden ook klassikale theorie aan.
Bekijk onze webshop en kies het product dat het beste bij je past.

Wacht niet langer en bereid je goed voor!

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 29 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

Testimonials