Je bent hier:

Theorie

Het behalen van een theoriecertificaat wordt vaak als minder leuk ervaren, maar is een belangrijke basis voor het vervolg van je rijopleiding. Zo kun je er tijdens je praktijklessen heel veel baat bij hebben, wanneer jij je theoriecertificaat al hebt behaald. Wanneer jij de borden kunt lezen en begrijpt wat er in het verkeer van je verwacht wordt, kun jij beter reageren tijdens je rijlessen en verder vooruit kijken.

Wij raden altijd aan direct te starten met je theorie. Dan heb je dat alvast gehad en je hebt er dus voordeel van tijdens de rijlessen.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Theorie examen CBR, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Theorie halen: wacht niet te lang

Voor een rijbewijs is het van belang dat je het theorie-examen aflegt. De eisen die gesteld worden aan dit theoriecertificaat verschillen per rijbewijs. Bekijk de belangrijke aspecten van de verschillende rijbewijzen om je goed in te lezen. Bekijk ook onze pagina’s scooter theoriemotor theorie en auto theorie. Om je theorie examen te reserveren zijn er twee mogelijkheden: via de rijschool of via het CBR.

 

Theorie halen: voorbereiding

Om je goed voor te bereiden is het belangrijk dat je de juiste theorie leermiddelen hebt. Bekijk in onze webshop de theorie leermiddelen die wij aanbieden. Wij verkopen theorieboeken, online examentrainingen en internet-opleidingen. Kom je er even niet uit? Neem dan contact met ons op d.m.v. WhatsApp, app je vraag en eventueel de bijbehorende foto en wij helpen je met een duidelijke uitleg. Op deze manier hopen wij je gedurende het gehele proces te kunnen helpen en ondersteunen. Bekijk onze webshop en kies het product dat het beste bij je past.

Ruim 30 jaar toonaangevend in rijopleidingen

Hartel Rijopleidingen

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Ruim 30 jaar ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool in Harderwijk en Zeewolde, die al sinds 1989 garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool voor al jouw rijlessen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Bovag en KNMV gecertificeerd

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Snel je rijbewijs halen

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs (BE) of scooterrijbewijs!

Contactformulier:     What is 7 + 7


      Hoeveel is 1 + 4