Je bent hier:

(TTT) Tussen Tijdse Toets

Een goede voorbereiding voor het praktijkexamen staat of valt met een gedegen rijopleiding. Hartel Rijopleidingen biedt jou, in samenwerking met het CBR, de mogelijkheid om na ongeveer driekwart van de opleiding een proefexamen te doen. Ook wel bekend als de Tussen Tijdse Toets. De Tussen Tijdse Toets is niet inbegrepen in de Rijlespakketten. De meerprijs voor een Tussen Tijdse Toets bedraagt €169,75 Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Tussen Tijdse Toets: hoe werkt dat?

Dit proefexamen wordt afgenomen door een examinator van het CBR, die je rijvaardigheid toetst. Hierdoor kun je ervaren hoe een echt praktijkexamen verloopt en weet je precies wat je tijdens de praktijkexamen kan verwachten. Eventuele nervositeit kan zo voor een belangrijk deel worden weggenomen. Verder rijdt jouw rijinstructeur mee zodat alles naderhand besproken en in de komende autorijlessen verbeterd kan worden.

Wanneer je tijdens de tussentijdse toets je bijzondere verrichtingen goed hebt uitgevoerd, krijg je daarvoor vrijstelling op je eerste praktijkexamen. De tussen tijdse toets is een echte aanbeveling!

rijles Harderwijk en Zeewolde

30 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 30 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Een erkend BOVAG rijschool is met een KNMV gediplomeerde motorinstructeur. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

Testimonials