Je bent hier:

(TTT) Tussentijdse Toets

Een tussentijdse toets is een goede voorbereiding voor het praktijkexamen. Hartel Rijopleidingen biedt jou, in samenwerking met het CBR, de mogelijkheid om na ongeveer driekwart van de opleiding dit proefexamen te doen. De Tussentijdse Toets is niet inbegrepen in de rijlespakketten. De meerprijs voor een Tussentijdse Toets bedraagt €188,25. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Tussentijdse Toets: hoe werkt dat?

Dit proefexamen wordt afgenomen door een examinator van het CBR, die je rijvaardigheid toetst. Hierdoor kun je ervaren hoe een echt praktijkexamen verloopt en weet je precies wat je tijdens de praktijkexamen kan verwachten. Eventuele nervositeit kan zo voor een belangrijk deel worden weggenomen. Verder rijdt jouw rijinstructeur mee zodat alles naderhand besproken en in de komende autorijlessen verbeterd kan worden.

Wanneer je tijdens de tussentijdse toets je bijzondere verrichtingen goed hebt uitgevoerd, krijg je daarvoor vrijstelling op je eerste praktijkexamen. De tussentijdse toets is een echte aanbeveling!

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

34 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Ruim 30 jaar ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool in Harderwijk en Zeewolde, die al 34 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool voor al jouw rijlessen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Erkend Bovag en KNMV rijschool

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Snel je rijbewijs halen

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs (BE) of scooterrijbewijs!

Contactformulier:    What is 1 x 1


      Hoeveel is 1 + 8


      Testimonials