(TTT) Tussentijdse Toets

Hartel Rijopleidingen!

Een tussentijdse toets is een goede voorbereiding voor het praktijkexamen. Hartel Rijopleidingen biedt jou, in samenwerking met het CBR, de mogelijkheid om na ongeveer driekwart van de opleiding dit proefexamen te doen. De Tussentijdse Toets is niet inbegrepen in de rijlespakketten. De meerprijs voor een Tussentijdse Toets bedraagt €219,-. 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Rijles, rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Tussentijdse Toets: hoe werkt dat?

Dit proefexamen wordt afgenomen door een examinator van het CBR, die je rijvaardigheid toetst. Hierdoor kun je ervaren hoe een echt praktijkexamen verloopt en weet je precies wat je tijdens de praktijkexamen kan verwachten. Eventuele nervositeit kan zo voor een belangrijk deel worden weggenomen. Verder rijdt jouw rijinstructeur mee zodat alles naderhand besproken en in de komende autorijlessen verbeterd kan worden.

Wanneer je tijdens de tussentijdse toets je bijzondere verrichtingen goed hebt uitgevoerd, krijg je daarvoor vrijstelling op je eerste praktijkexamen. De tussentijdse toets is een echte aanbeveling!

Kom in contact

Stuur ons een bericht

Wil je meer informatie over onze rijlessen, of heb je een andere vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Harderwijk

Zeewolde