Je bent hier:

Voordelige lespakketten

Het is voor elke rijopleiding belangrijk te onthouden dat voor het beste resultaat continuïteit een belangrijk aspect is. Bij onze rijopleidingen is het dan ook mogelijk meerdere keren per week je rijlessen te volgen. Om jouw rijopleiding met korting te starten, hebben wij voor jou voordelige rijles pakketten samengesteld!  Bereid je goed voor en geniet van de voordelen van deze lespakketten! Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Voordelige lespakketten: ons aanbod

In het schema hieronder vind je al onze voordelige lespakketten. Wil je informatie over onze simulator? Kijk dan even op voordelen simulator! Wil jij advies over welk pakket het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op of boek een proefles via onze webshop. Wij zullen dan samen kijken welk pakket het beste aansluit op jouw leervermogen en al opgedane ervaringen.

Autorijles Harderwijk en Zeewolde
Simulator € 1299 VOORDELIG 20 € 1099 TOP 27 € 1424,50
√ 16 simulatorlessen van 30 min. √ 20u rijles van 60 min. √ 20u rijles van 60 min.
√ 4 gratis herhalingslessen simulator √ 4u rijles examentraining
√ 19u autorijles van 60 min √ 3u rijles citytrip/snelweg
√ Praktijkexamen √ Praktijkexamen √ Praktijkexamen
√ Gespreid betalen √ Gespreid betalen √ Gespreid betalen
√ Vanaf 16,5 jaar √ Vanaf 16,5 jaar √ Vanaf 16,5 jaar
√ 40% korting eventueel herexamen
Totaalpakket 35-39 effectieve lesuren  Startpakket met 20 lesuren  Startpakket met 27 lesuren

 

Bovenstaande pakketten kunnen worden aangevuld met, indien nodig, extra rijlessen om het gewenste examenniveau te bereiken.

Bij een rijlespakket is het altijd mogelijk om een tussentijdse toets toe te voegen. De meerprijs bedraagt 155 euro. De tussentijdse toets wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Op deze manier kun je alvast ervaren, hoe het praktijkexamen verloopt. Wanneer je tijdens de tussentijdse toets je bijzondere verrichtingen goed hebt uitgevoerd, krijg je daarvoor vrijstelling op je praktijkexamen. Een echte aanrader dus!

Let op: de kosten voor de benodigde Eigen Verklaring (meerprijs 34,80) en het Bovag Garantiefonds (meerprijs 2,75) zijn nog niet in de pakketprijzen opgenomen.

 

Theoriecertificaat

Om je rijopleiding in goede banen te laten lopen en geen onnodig oponthoud te krijgen, is het verstandig tijdig je theoriecertificaat op zak te hebben. Dit houdt in binnen de 1e 10 uur rijles! De theorie kan je dan namelijk toepassen tijdens jouw rijlessen, dat heeft als voordeel dat je sneller vordert en ook eerder je rijexamen aan kunt vragen. Het is toch zonde wanneer je aan het rijexamen toe bent, maar jij je theoriecertificaat nog niet hebt? (Denk hierbij weer aan de continuïteit)

29 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 29 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool.

Gecertificeerd

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Efficientie

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B, motorrijbewijs, rijbewijs BE (aanhanger) of scooter/brommerrijbewijs!

Neem contact met ons op!

Testimonials