Je bent hier:

Voordelige lespakketten

Ook graag starten met jouw rijopleiding? En dan vooraf weten waar je aan toe bent, qua planning en duur? Financiële zekerheid hebben, in zin van, vooraf weten wat je kwijt bent? Kies dan uit één van onze voordelige lespakketten en vul deze desgewenst aan met een een tussentijdse toets.

Wil je graag, voordat jij een keuze maakt, eerst een proefles? Dat kan. Deze proefles is geheel vrijblijvend.

Als ouder/verzorger een keer meerijden met de rijles van je zoon of dochter? Ook dat is bij ons mogelijk! Bespreek vooraf even met de rijinstructeur wanneer dit mogelijk is. Op deze manier krijg je een goede indruk van hoe het gaat met de rijlessen en wat je zoon/dochter al allemaal heeft geleerd. Het meerijden is gratis en zeker handig wanneer je straks ook coach wordt van je zoon/dochter wanneer deze nog geen 18 jaar is.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Voordelige lespakketten: ons aanbod

In het schema hieronder vind je al onze voordelige lespakketten. Wil jij advies over welk pakket het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op of boek een proefles via onze webshop. Wij zullen dan samen kijken welk pakket het beste aansluit op jouw leervermogen en al opgedane ervaringen.

Autorijles, rijles, spoedopleiding rijbewijs Harderwijk en Zeewolde
Autorijles, rijles, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Ook graag starten met jouw autorijlessen? En dan voordeliger je autorijbewijs halen? Kies dan voor één van onze voordeel-pakketten! Door onze efficiënte planning, kennen wij geen wachttijden bij het CBR, dus hoef je niet onnodig lang en extra te lessen!

Prijzen voordeel-pakketten:

20 uren rijles + CBR examen: van € 1490,- voor € 1315,- jouw voordeel € 175,-
25 uren rijles + CBR examen: van € 1790,- voor € 1590,- jouw voordeel € 200,-
30 uren rijles + CBR examen: van € 2090,- voor € 1865,- jouw voordeel € 225,-
35 uren rijles + CBR examen: van € 2390,- voor € 2140,- jouw voordeel € 250,-
40 uren rijles + CBR examen: van € 2690,- voor € 2415,- jouw voordeel € 275,-
45 uren rijles + CBR examen: van € 2990,- voor € 2690,- jouw voordeel € 300,-

Op al onze opleidingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Genoemde prijzen zijn in euro, incl. 21% BTW of 0% BTW voor CBR producten en onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen, 01-09-2023.

34 jaar garant voor een rijopleiding van hoge kwaliteit

Hartel Rijopleidingen

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Ruim 30 jaar ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool in Harderwijk en Zeewolde, die al 34 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool voor al jouw rijlessen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Erkend Bovag en KNMV rijschool

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Snel je rijbewijs halen

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs (BE) of scooterrijbewijs!

Contactformulier:    What is 9 x 7


      Hoeveel is 6 + 3


      Testimonials