Voordelige
lespakketten

Rijschool Hartel!

Ook graag starten met jouw rijopleiding? En dan vooraf weten waar je aan toe bent, qua planning en duur? Financiële zekerheid hebben, in zin van, vooraf weten wat je kwijt bent? Kies dan uit één van onze voordelige lespakketten en vul deze desgewenst aan met een een tussentijdse toets.

Wil je graag, voordat jij een keuze maakt, eerst een proefles? Dat kan. Deze proefles is geheel vrijblijvend.

Als ouder/verzorger een keer meerijden met de rijles van je zoon of dochter? Ook dat is bij ons mogelijk! Bespreek vooraf even met de rijinstructeur wanneer dit mogelijk is. Op deze manier krijg je een goede indruk van hoe het gaat met de rijlessen en wat je zoon/dochter al allemaal heeft geleerd. Het meerijden is gratis en zeker handig wanneer je straks ook coach wordt van je zoon/dochter wanneer deze nog geen 18 jaar is.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Voordelige lespakketten: ons aanbod

In het schema hieronder vind je al onze voordelige lespakketten. Wil jij advies over welk pakket het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op of boek een proefles via onze webshop. Wij zullen dan samen kijken welk pakket het beste aansluit op jouw leervermogen en al opgedane ervaringen.

Ook graag starten met jouw autorijlessen? En dan voordeliger je autorijbewijs halen? Kies dan voor één van onze voordeel-pakketten! Door onze efficiënte planning, kennen wij geen wachttijden bij het CBR, dus hoef je niet onnodig lang en extra te lessen!

Prijzen voordeel-pakketten:

20 uren rijles + CBR examen: van € 1490,- voor € 1315,- jouw voordeel € 175,-
25 uren rijles + CBR examen: van € 1790,- voor € 1590,- jouw voordeel € 200,-
30 uren rijles + CBR examen: van € 2090,- voor € 1865,- jouw voordeel € 225,-
35 uren rijles + CBR examen: van € 2390,- voor € 2140,- jouw voordeel € 250,-
40 uren rijles + CBR examen: van € 2690,- voor € 2415,- jouw voordeel € 275,-
45 uren rijles + CBR examen: van € 2990,- voor € 2690,- jouw voordeel € 300,-

Op al onze opleidingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Genoemde prijzen zijn in euro, incl. 21% BTW of 0% BTW voor CBR producten en onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen, 01-09-2023.

Kom in contact

Stuur ons een bericht

Wil je meer informatie over onze rijlessen, of heb je een andere vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Harderwijk

Zeewolde