Wie zijn wij?

Je bent hier:

Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 34 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Die een erkend BOVAG rijschool is met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool. Gecertificeerde instructeurs, goed onderhouden voertuigen en een rijopleiding op maat!

Persoonlijke aandacht, vakmanschap, vertrouwen en een leuke band met jouw instructeur zijn volgens ons de beste ingrediënten voor het behalen van jouw rijbewijs. Met 14 lesvoertuigen en 7 rijlescoaches helpen wij dagelijks nieuwe weggebruikers met veel plezier de weg op!

Verder bieden wij als extra service dat jij gebruik kunt maken van de rijbewijsapp. Hierin kun je jouw gegevens bekijken o.a.je planning, je eigen gegevens, je facturen en daarnaast krijg je een half uur voordat je rijles begint een push-bericht. Zo vergeet je dus nooit een rijles!

En om je goed voor te kunnen bereiden op het theorie-examen hebben wij een theorie webshop. Hierin vind je alle theorie leermiddelen die je kunt bestellen om te leren voor dit theorie-examen en heb je vragen of hulp nodig, dan kun jij altijd bij ons terecht!

Bij Hartel Rijopleidingen doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de optimale begeleiding krijgt om snel en verantwoord het rijbewijs te halen en dat jij altijd met veel plezier kan terugkijken op het succesvol behalen van jouw rijbewijs.

Locatie rijschool Harderwijk

Ruim 30 jaar toonaangevend in rijopleidingen

Hartel Rijopleidingen

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Ruim 30 jaar ervaring

Hartel Rijopleidingen is dè rijschool in Harderwijk en Zeewolde, die al sinds 1989 garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool voor al jouw rijlessen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Erkend Bovag en KNMV rijschool

Hartel Rijopleidingen is een erkend BOVAG rijschool met KNMV gediplomeerde motorinstructeurs. Bij een BOVAG rijschool weet je waar je aan toe bent en krijg je die zekerheid. BOVAG schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en een VOG (verklaring omtrent gedrag) moeten kunnen overleggen.

Rijles, spoedopleiding rijbewijs, rijschool Harderwijk en Zeewolde

Snel je rijbewijs halen

Door middel van een degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs (BE) of scooterrijbewijs!

Contactformulier:    What is 9 x 8


      Hoeveel is 6 x 5