Wie zijn wij

Hartel Rijopleidingen!

Wie zijn wij

Wie zijn wij? Hartel Rijopleidingen is dè rijschool die al 35 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. Die een erkend BOVAG rijschool is met KNMVgediplomeerde motorinstructeurs. Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Hartel Rijopleidingen uitgegroeid tot een zeer betrouwbare rijschool. Gecertificeerde instructeurs, goed onderhouden voertuigen en een rijopleiding op maat!

Persoonlijke aandacht, vakmanschap, vertrouwen en een leuke band met jouw instructeur zijn volgens ons de beste ingrediënten voor het behalen van jouw rijbewijs. Met 14 lesvoertuigen en 7 rijlescoaches helpen wij dagelijks nieuwe weggebruikers met veel plezier de weg op!

Verder bieden wij als extra service dat jij gebruik kunt maken van de rijbewijsapp. Hierin kun je jouw gegevens bekijken o.a.je planning, je eigen gegevens, je facturen en daarnaast krijg je een half uur voordat je rijles begint een push-bericht. Zo vergeet je dus nooit een rijles!

En om je goed voor te kunnen bereiden op het theorie-examen hebben wij een theorie webshop. Hierin vind je alle theorie leermiddelen die je kunt bestellen om te leren voor dit theorie-examen en heb je vragen of hulp nodig, dan kun jij altijd bij ons terecht!

Bij Hartel Rijopleidingen doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de optimale begeleiding krijgt om snel en verantwoord het rijbewijs te halen en dat jij altijd met veel plezier kan terugkijken op het succesvol behalen van jouw rijbewijs.

Kom in contact

Stuur ons een bericht

Wil je meer informatie over onze rijlessen, of heb je een andere vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Harderwijk

Zeewolde